Droid olmadan zeus gününde anahtar açsam?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Todesengel.... tarafından 26 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar, oyuna yeni başladım aslında bundan 3-4 sene öncede oynamıştım kısa bir süre ama o zaman üniversiteye hazırlanıyordum bilgisayar oyunlarına ara vermek durumunda kalmıştım.

Ben geçen x3 gününde 1 milyon Uridium çekmiştim, dünkü twitch yayınında %30 indirim kodu kazandım ardından 1 haftalık %25 indirim paketinide aldım. (Uridiumun bir kısmını 29 arge yapmak için kullandım %60 indirim ile birlikte), bu sabah ganimet anahtarınada indirim geldi şuan ganimet anahtarında %75 indirim oranım var. (75.000 uridiuma 200 adet anahtar alıyorum) şuan için 800 adet anahtar aldım. Soruma gelecek olursak ben krediyle alınacak eşyalara uridium harcamak istemiyorum bu yüzden şuana kadar iris droidi almadım, açık arttırmadan iris alacağım hiç flax ile uğraşmadan ama irisler açık arttırmada 80-100m arası bir krediyle gidiyor buda biraz zaman alacak. Ben zeus gününde anahtarlarımı açsam bana zeus parçaları veya direk zeusun kendisi düşer mi?

2. Zeus parçaları çıkar tabi ki ama tam zeusun çıkma ihtimali baya düşük 1 milyonda 1 gibi bir şey :)
    İris alacaksan ilk 2 irisi uridium ile al sonrası credi irislerini. Bende ilk başlarda irislerin ilk 4 üne uridium verdim credi ile alınan şeylere uridium verdim şimdi istemediğim kadar credi var pişman olursun bütün uriye anahtar al zeus günü aç elit mermisi filan çıkan gglerden de bir kapı kesin açarsın hadi kolay gelsin.

3. Cevap için teşekkürler, o zaman ben uridium ile hiç iris filan almıyayım, zaten twitch kodu %30+indirim paketi %25 +vip %5 indirimi ile %60 oranım var, bu sabah Pet aldım, Kalp ve Burgu uçuş düzenlerini aldım, argeyi 29 yapmıştım zaten fazla bir uridium kalmadı onlada peti 8 level yaptıktan sonra Kamikaze modülünü filan alıcam artık gerisi gelir zamanla. :) ganimet anahtarı sayısınıda 1200' e çıkardım.

Skylabıda ortalama 11-13 levele filan çıkardım 2 haftada filan, artık oradan promerium üretip gemiye yollayıp iris alıcaz parayla. :)

4. Evet uçuş düzeni filan hepsini almışsın bu saatten sonra sana diroitler havoc herküles ve lf4 lazım bu saatten sonra anahtar + zeta yolunu bulursun skylabda iyi çok değil 1 2 haftaya işleri yoluna koyarsın :)

5. Bir tek şu argede seprom olayı moralimi bozdu 29 argenin 16 tanesini kullanabildim daha 13 arge boşu boşuna yatıyor. :D

6. Bende de aynı sorun var bende 16 argeyim :) senin gibi boşta 8 tane argem var verirsin zamanla bir şey olmaz :D

7. :D 100 tane isteyenler iyiydide şimdi 1000 tane istiyorlar çok zor.

8. Evet ben hesapladım 24 argeye kadar 27 28K sebrom istiyor ona göre hazırla kendini sen bide 29 arge vericeksin aman aman 1 ay sürer :D

9. hedefim

hedefim User

kardeşim 1200 anahtarın varsa bugün aç ben 6 lf4 çıkarttıM 200 kutuda. Senin için zeus daha erken apis günğnde veya bugün aç kutuları bo2 lerin falan tam değilse tamamlarsın en azından

10. Bende 1-2 saattir onu düşünüyordum açabildiğim kadar açsam mı diye, nasıl olsa 1200 kutuyu bir günde açamam, gemim vengeance 18 lf3, 13 bo2 16 elit hız, (goliath la açık hedef oluyoruz), birşey daha sorayım şimdi bu kutuları açarsam ben 1.3 - 1.4 haritalarında kasıldığım için oralarda açıcam, atıyorum pvp haritalarına göre çıkma şansı dahamı az oluyor bu haritalarda?

11. hedefim

hedefim User

şansın varsa her yerde çıkar :) ama ben genelde 2-5 ve 4-2 de çıkarıyorum mmo olmama rağmen

12. Açabildiğin kadar lf4 günlerinde ac kutuları buyuk ihtimalle apise uri vermezsin kutu sayın iyi argeni 24 kalın sıkmaya gore ayarla ustune yanıltma manevrası kullan pete 8 lwl olana kadar modül protokol filan alma sonra boşa cıkar uri kalırsa güve de al zamanla digerlerini ihtiyacına gore alırsın surekli zeta yap havoç ların fullenene kadar kutuları harcama biriktir büyük ihtimalle elindeki kutulardan +15 uzeri lf4 cıkar zetadan biriktirirsen 30 u bulursun onemli olan sabretmek havoc fulliyene kadar kutu acma lf4 fullersin boylelikle

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.