DROİD SAÇMALIĞI! ACİL YANIT!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Rainshy tarafından 10 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rainshy

Rainshy User

CM , ADMİN HER KİM VARSA CEVAP VEREBİLİR Mİ ? ŞİMDİ SAKİN SAKİN OYNADIM OYUNA GİRDİM GÖREV YAPIYORUM 3 DROİDİM VAR 6.SEVİYE FAKAT GÖREV YAPARKEN ÇOK GÜÇLÜ BİRİSİ 2 KERE VURDU VE PATLADIM SONRA CANLANDIM GERİ ÖLDÜRDÜ 2 DROİDİM GİTTİ.
    1. SAÇMALIK = GÜÇLÜLERİN EZİKLERE VURMASI NEDEN VAR?
    2. SAÇMALIK = ÖLÜNCE NEDEN DROİDİN GİDİYOR?
    5 GÜN OLDU BAŞLAYALI OYUNA FAKAT BUNLAR BİRAZ SAÇMA GİBİ YANIT VEREN OLURSA SEVİNİRİM VE DROİDLERİMİ TABİKİ GERİ VEREMEZSİNİZ FAKAT BU SAÇMALIĞI BİRAZ DÜŞÜNÜN GERÇEKTEN GÖREV BİLE YAPAMIYORUZ ARTIK YA LÜTFEN ACİL YANIT

2. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Forum kuralları gereği büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.Lütfen küçük harf kullanmaya özen gösterelim.

1.Bu oyun savaş oyunu...
    2.Sizin her kesildinizde droitleriniz hasar alır...tamir etmeniz lazım yüzde yüz hasar almadan..Görsel burdan

İlk önce SAT kısmı gösteriliyor fakat daha sonra TAMİR ET gösteriliyor.

NOT : Acele etmeyip dikkatli şekilde TAMİR ET kısmına basın. Acele ve dikkatsiz yapılınca SAT kısmına basan olabiliyor.

Iyi Forumlar

Son düzenlenen: 10 Mart 2015
  3. ya klan bulman gerekir ya da para ile uri çekip gemini güçlendirirsin. Öbür türlü işin çok zor. Bu da bir pazarlama stratejisi. Beğenirsin veya beğenmezsin ona bir şey diyemem. acı ama gerçek.

4. Merhaba ,

Bu oyunda ben bildim bileli aynı durumlar yaşanıyor yani bu zamana kadar bir değişiklik yapılmadıysa yapılacağını açıkçası pek düşünmüyorum. Hem kasılıp hem de radara ve etrafınıza dikkat etmeniz gerekiyor. İlk başlarda çok zorlu haritalara gitmemek daha iyi olacaktır. Zamanla açık arttırmadan yada dükkandan kredi ile de olsa bir takım malzemeleri aldıkça değişik haritalar gidersiniz.

Güçsüz yada seviyesi düşük oyuncular için x-1 haritası zaten korumalı saldırı yapılmazsa saldırılamaz.
    Ayrıca x-2 haritasında çizgili uyarı sistemi var.

Öldüğünüzde hemen gitmiyor her patladığınızda % olarak belli oranda hasar alıyorsunuz. Belli aralıklarla bu hasar oranlarını kontrol edip %80-90 arası bir yerde tamir ettirmeniz gerekiyor.

Forumda oyunla ilgili bir çok bilgi var. Açıklamalar / Sözlük kısmındaki konuları incelerseniz bir çok bilgi edinebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.