Droid Tasarimi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve killermaskk tarafından 10 Kasım 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Droid Tasarimi?

1. Cerberus

oy sayısı 3
    25,0%
  2. Spartan

oy sayısı 9
    75,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cerberus mi Spartan mi

hangisi daha iyi ? bende 10 Spartan var 5 Cerberus
    5 tane daha kutudan cikarmaya degermi ?

2. Cerberus;
    Takıldığı diroit başına %1 npc hasarı verir (10 diroitte cerberus takılırsa toplam %10 npc hasarı, 5 tanesine takarsan %5 npc hasarı yani)
    Ayrıca tüm diroitlere takarsan %5 ek lazer hasarı + %10 kaçınma veriyor.

Spartan;
    Takıldığı diroit başına %1 hasar %1 dp verir. Tüm diroitlere taktığında %10 hasar %10 kalkan %15 dp verir.

Kara vermek sana kalmış. Pve ağırlıklı oynuyorsan kapılarla içli dışlıysan %5 hasar fazlalığı olur + neptüne takarsın %5 de oradan gelir. Tabi kaçınma olayı mimesisle birlikte de işine yarar ayrıca.

Dontforgetme bunu beğendi.
  3. tesekkürler :)

baska fikri olan varmi ? oyda kullanabilirsiniz.

4. spartan bastım ama 5 tane almışken 5 tane daha çıkart yarılamışsın zaten elinde dursun, hermesler ilk geldiginde pek ragbet olmamıstı sonra millet fullemeye ugrasıyodu.

5. tryhardD

tryhardD User

Koleksiyon düşünüyorsan cerberus topla da, mimesis işini unut geminin yeteneğini 30 saniyeye kısıtlayarak pve kullanımının önüne geçtiler hiçbir anlamı kalmadı düz cyborg kullansan daha iyi. Kaçınması da zaten %90'da sınırlı ve modülle buna ulaşılabiliyor üstüne eklenen boşa gidiyor, belki full kaçınma orcus yaparsan ona ek olarak kullanırsın ama muhtemelen 3-5 trenci ona da ağlar mindi rahat kesiyor bize rahat vermiyor diye ona da tekrar nerf atarlar: kısacası herkes napıyorsa onu yap sakın değişik birşey deneme nerf yersin ...

6. Ama tüm driotleri cerberusla donatsan bile hasar etkisi 15.5%/20 yazıyor
    Havoc ve spartanda driot etki kısmında 21%/20 yazıyor

Anlamadım şimdi bu cerberusun hasarı pve olarak daha fazla olmayacakmıydı diğer driot tasarımlarına göre o halde nedenn driot etki kısmında 15.5%/20 gözüküyor

Sanırım dediklerimi yine birileri başka yerden anlıcak başka cevaplar verecek ama ben en iyi sen anlarsın diye seni alıntılardım

Ayrıca driot tasarımında her birtanesi %1 hasar bonusu verir diyor ama spartan, hermes gibi driote taktığın anda hasar bonusu işlememesi cok garip?

***S.T.E.A.L.T.H*** bunu beğendi.
  7. Ben henüz çıkartamadım (32 de 0) :( . Fakat test yapan gördüm 10 diroite takınca %10 npc hasarı + %5 ek hasar (diroitlerdeki lazerlere) + %10 kaçınma veriyor. Diroit etki kısımında belki bir hata vardır.

Tpehlevan bunu beğendi.
  8. Tpehlevan

Tpehlevan User

Bu verdiğin istatistik doğru ise bence bu seti kutulardan artik şansa düşürmek lazim yaratik keserken vede kapı yaparken çok işimize yarar bilgin için Teşekkürler.

***S.T.E.A.L.T.H*** bunu beğendi.
  9. Test yapan arkadaş 10 spartan takıp aynı lazerlerle aynı yaratığa bir süre atış yaptı. Sonra 10 cerberus takıp aynı lazerlerle aynı yaratığa bir süre atış yaptı. Gerçektende %5 lik bir artış oldu.

Fakat çok kapı yapmayan biri için gereksiz bence. Normal haritalarda kullanmaya kalksan hem %15 dp den olacaksın hem de oyuncu hasarından %10 azaltacaksın.

Tpehlevan bunu beğendi.
  10. herkeze tesekkür ederim kilitlenebilir:)

11. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Talebiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

Türkiye Takımı!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş