Droid Uçuş Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SilentWolfx tarafından 17 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 8 iris, 26 lf3, 16 bo2, 11 arge bir goliyim. Pet lwli de 7, 8 yapmama az kaldı. Sizce hangi droid uçuş düzenini almalıyım? Veyahut da almamalı mıyım? Öyleyse neden?
    %25 indirimim var, üstüne birde sistemin kendi %10 ile birlikte %35 indirimle alacağım, ucuza gelicek yani biraz :)
    Görüşlerinizi bekliyorum...

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok ise once kalp,sonra burgu guve halka sirasi ile kalanlar dusunulebilinir.rutbe kasmaya baslayinca da kidemli.

3. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Arkadaşımızında dediği gibi kalp - burgu - halka - güve alabilirsiniz.

Fakat benim tavsiyem pet levelinizi 8 yapıp 3 level kamikazede almanız daha iyi olur.

Kasılırken işinize yarayacağını düşünüyorum.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Şuan hiçbir uçuş düzenim yok(Credits olanlar haricinde). Peti 8 level yapıp 3.seviye kamikaze almayı düşünüyorum. Ama öncelik hangisi olmalı? Kalp uçuş düzeni mi? Yoksa Kamikaze 3 mü?
    Şimdiden teşekkürler. :)

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

peti 8 yapmak icin zaman varsa once kalp sonra peti yapinca ve indirimde olunca kami 3 alirsiniz.

6. Diriliş27

Diriliş27 User

kardeş kalp yerine burgu daha faydalı olur benimde gemim sennkinden biraz üstün ben burgu almıstım 6 irisliyken baya fdydası oldu hasarı artırdığı icin daha kolay kesersin yaratıkları %20 hasar az değil kalp bana göre gereksiz

7. Kalp de fazla dp ve sp sağlıyor. Ama burguda da haklısın düşünmedim değil. %20 küçümsenecek bir hasar değil.

8. Kirke

Kirke User

çoğu kişi ilk kalp alır ama gelişmekte olan bir gemi için burgu daha avantajlı

9. Sahmeran

Sahmeran User

kesinlikle burgu bende 20 lf4 var anca kalp le takılıyorum arada zaten hasar düşürüyor kalkan dp artıyor ama burgu daha cok işine yarar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.