droid uçuş düzenleri

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve DERBEDER|AsL| tarafından 15 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. en gerekli droid uçuş düzenleri nelerdir bende kalp ve burgu var başka ne alabilirim

2. Yeni konu açmak yerine burdan sorayım, mızrak uçuş düzeni %50 kalkan vuruşu yapan mayına etki ediyor mu?

3. eray

eray User

Aslında geminiz full değilse uçuş düzenlerine uridium harcamaktansa gemiyi fulllemek daha mantıklı bence, mesela benim kalp, elmas, yarasa, halka, çark, kıdemli var ama aktif olarak kullandığım kalp ve yarasa var, yarasayı da kullanmayı sevmiyorum hızı düşürdüğü için ancak uridium verdim diye zamanında kullanıyorum. Kalp ve burgunun yeterli olduğunu düşünüyorum.

DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  4. Thriller

Thriller User

Gemin full değilse kalp burgu yeter oynayış tarzına göre elmasta alabilirsin ama o kadar

5. Nofear34

Nofear34 User

Hayır kalkan mayınına etki etmemektedir.

Arkadaşların da dediği gibi full değilseniz burgu, kalp veya halka yeterlidir.

6. Merhaba;

Geminiz ne durumda buda önemli bir etken. Elinizdeki diroit düzenleri yeterli gibi. Düzenden önce geminizi fulleyebilirsiniz.
    Tp lazımsa bariyer size iyi olabilir. Kalp ve burgunun yeterli olacağı fikrindeyim.
    Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

İyi forumlar.

7. cevaplar için teşekkürler

-=ODIN=- bunu beğendi.
  8. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkürler.
    Dilediğiniz zaman konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. xxkubixx

xxkubixx User

kalp burgu çok işe yarıyor diğerlerini pek kullanmıyorum ben ama 3. istiyorsan güve al kapı yaparken veya biriyle savaşırken kullanırsın.
    diğerlerinin kullanım alanları çok geniş değil.

10. Kapı, özellikle zeta için güve.