Droidler İle İlgili Birkaç Soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *T*U*R*K** tarafından 4 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *T*U*R*K**

*T*U*R*K** User

Merhaba,

2 şey gördüm hala geçerli olup olmadıklarını bilmiyorum biraz eski konulardı onlar hakkında bilgi almak istiyorum.

1- Droidlerin artık hasar almadığı yazılmış, birkaç kez patlamama rağmen diroitlerim hasar almadı gerçekten. Bu hala böyle mi?

2- Bir yerde de droid seviyelerinin artık önemli olmadığı bir avantaj vermediği söylenmiş. Bu doğru mu?

2. Soru 1 dogru,ıkıyı bılmıyorum

*T*U*R*K** bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

1-Yeni Birleştirme ve Geliştirme Sistemi güncellemesinin yapılmasından sonra droitlerin hasar özelliği droitler artık hasar almayacağı şekilde değiştirildi. Bu değişiklik yeni sistem ile birlikte geliştirmesi devam eden droit imha edilirse oyun istemcisinin çökmesine karşı bir önlemdir. Oyun istemcisinin çökmesi durumuna uzun vadede çözüp bulunana kadar droitler hasar almayacaktır.
    Droitler seviyesine göre avantaj vermeye devam etmektedir.
    Diroitlerinize taktığınız lazerlerde her seviyede ;

Lazer :

• Seviye 1: 0%
    • Seviye 2: 2%
    • Seviye 3:% 4
    • Seviye 4:% 6
    • Seviye 5:% 8
    • Seviye 6:% 10
    Diroitlerinize taktığınız kalkanlarda her seviyede ;

Kalkan :

• Seviye 1: 0%
    • Seviye 2:% 4