DROİDLER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TEMSEL61 tarafından 30 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TEMSEL61

TEMSEL61 User

%5 OLMASINA RAĞMEN DROİDLERİMİN 7 TANESİ PATLADI HADI HATA BENDE 8. NİN SUÇU NE ?

2. uzayl80

uzayl80 User

apis zeus varsa bunlarda hasar oranı düşük oluyor yani 1 iris %2 hasar alırken apis zeus %1 hasar alıyor olay bu

3. TEMSEL61

TEMSEL61 User

reis ben 6 yıllık oyuncuyum benım anlamadıgım olay cpu aktıf olmaması ve 7 dorıd patlaması neden 8ı patlamadı o zaman ayrıca ırıslerı yenı tamır edıp 6 sevıye yapmıştım

4. Cpu yu gemiye taktığın zaman irislerinin hasarı %0 olması lazım.Cpu gemiye takıldığı anda irislerin hasarını %0 algılar ve her patlamada sayaç yükselir.
    Ayrıca support ta yaz irislerini 1 defaya mahsus geri iade ederler. (tabi daha önce bu hakkını kullanmadıysan)

5. TEMSEL61

TEMSEL61 User

ATEŞ admın yazdım 1 gun olacak ama cevap henuz gelmedı bununla ılgılı bana bılgılendırme gelecek mı

6. Supportta yazdıysan bilgilendirme maili atarlar sana. Normal şartlarda 24 saat icinde dönüş yapılıyor.

7. TEMSEL61

TEMSEL61 User

şartlar hiçç normal olmuyor galiba serverde programından tut bug kullanan kullanana göz yuman sistemmi bana cevap atacak Allah aşkına
    ilgilenme 0 adamı oyundan soğuturlar