Droidlerin Hasar Almaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve adanalı_01_silocan tarafından 21 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yetermi sizce

1. yeter

oy sayısı 5
    50,0%
  2. yok yetmez abi

oy sayısı 5
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyundaki irisler hasar almıyor 2 ay olucak nerdeyse ve botta adamların irisleri tertemiz onuda geçtim ben düşmanın oyununcunun irislerini patlatamıyorum onuda geçtim ben canım sıkıldı irislerimi IIIIIIIIAZ yapana kadar patlatıcam belki ama irisler hasar almıyor bana forum linkini atmayın bu sorun KALICIMI DEĞİLMİ bunu söyleyin

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konu başlığına uygun şekilde düzeltilmiştir.

Droidlerin hasar almaması durumu bir sorun değildir. Teknik Ekip tarafından bir süreliğine droidlerin hasar alması kapatılmıştır. Tekrar açıldığı ve droidler hasar almaya başladığı zaman forum üzerinden duyurusu gerçekleştirilir. Forumu takipte kalınız.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. IIIIIIIIAZ yapmak için illa patlatmanıza gerek yok. Satabilirsiniz de.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  4. İşte aradığım cevap.

Kalıcı olmayacaktır. İleride düzeldiğinde istediğiniz otocunun irislerini patlatabilirsiniz. Tabii adam cpu kullanmıyorsa. Kullanıyor ise, sizi bu iris patlatma aşkı yüzünden bir pushing banı bekliyor :)

5. merhaba apıs ile zeus satılamamaktadır

6. cevaplar için teşekkür ederim modum bunun kalıcı olmamasını öğrenmem bana yeterl, konu kilitlenebilir teşekkürler

7. vallah kardeş oyuna diroit hasar almıyor ama puşhing bi çoğu kişi ban yiyorlar rağmen puşhindde kaldırsında çok güzel olur oyunda oyuncu azaldır herkes oyunu bıraktır artık oyunu tadı kalmadı

8. "Güncelleme Fikir Havuzu" başlığı altında bir konu açmıştım. Sizin probleminizi içeriyor. Desteklerinizi bekliyorum.

Konu: "[Forum içerisinde link paylaşımı yasaktır]"

İyi oyunlar diliyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2019
    adanalı_01_silocan bunu beğendi.
  9. Mod haricinde link paylaşmak yasaktır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2019
    Deleted member 261585 bunu beğendi.
  10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde link paylaşımı yasaktır, mesajınız tarafımca düzenlenmiştir. Lütfen tekrarlamayınız.

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.