Droidlerin Hasar Almaması

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by adanalı_01_silocan, Dec 21, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

yetermi sizce

1. yeter

5 vote(s)
    50.0%
  2. yok yetmez abi

5 vote(s)
    50.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oyundaki irisler hasar almıyor 2 ay olucak nerdeyse ve botta adamların irisleri tertemiz onuda geçtim ben düşmanın oyununcunun irislerini patlatamıyorum onuda geçtim ben canım sıkıldı irislerimi IIIIIIIIAZ yapana kadar patlatıcam belki ama irisler hasar almıyor bana forum linkini atmayın bu sorun KALICIMI DEĞİLMİ bunu söyleyin

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konu başlığına uygun şekilde düzeltilmiştir.

Droidlerin hasar almaması durumu bir sorun değildir. Teknik Ekip tarafından bir süreliğine droidlerin hasar alması kapatılmıştır. Tekrar açıldığı ve droidler hasar almaya başladığı zaman forum üzerinden duyurusu gerçekleştirilir. Forumu takipte kalınız.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. IIIIIIIIAZ yapmak için illa patlatmanıza gerek yok. Satabilirsiniz de.

«®βŁДÐΞ•53» likes this.
  4. İşte aradığım cevap.

Kalıcı olmayacaktır. İleride düzeldiğinde istediğiniz otocunun irislerini patlatabilirsiniz. Tabii adam cpu kullanmıyorsa. Kullanıyor ise, sizi bu iris patlatma aşkı yüzünden bir pushing banı bekliyor :)

5. merhaba apıs ile zeus satılamamaktadır

6. cevaplar için teşekkür ederim modum bunun kalıcı olmamasını öğrenmem bana yeterl, konu kilitlenebilir teşekkürler

7. vallah kardeş oyuna diroit hasar almıyor ama puşhing bi çoğu kişi ban yiyorlar rağmen puşhindde kaldırsında çok güzel olur oyunda oyuncu azaldır herkes oyunu bıraktır artık oyunu tadı kalmadı

8. "Güncelleme Fikir Havuzu" başlığı altında bir konu açmıştım. Sizin probleminizi içeriyor. Desteklerinizi bekliyorum.

Konu: "[Forum içerisinde link paylaşımı yasaktır]"

İyi oyunlar diliyorum.

Last edited by moderator: Dec 23, 2019
    adanalı_01_silocan likes this.
  9. Mod haricinde link paylaşmak yasaktır.

Last edited by moderator: Dec 23, 2019
    Deleted member 261585 likes this.
  10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum içerisinde link paylaşımı yasaktır, mesajınız tarafımca düzenlenmiştir. Lütfen tekrarlamayınız.

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.