Droit Açısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ıove tarafından 2 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ıove

ıove User

Selamun Aleyküm. Arkadaşlar bazen oyunda takılırken foruma girip konularada bakıyorum. Arada mousenin orta yuvarlağını oyunda yanlışlıkla bir sürüklüyorum droitler gemiye uzaklaşıp yaklaşıyor. Buna kilit konmasını istiyorum. Benim acayip canımı sıkıyor bu olay :D

2. TheMaster

TheMaster User

Oylama Yap Oy Verelim :)

3. tabutçu99

tabutçu99 User

Bence iyi bir fikir aynisi banada oluyor +1

4. Ee sizde oyun ayarlarından diroidleri kapatın .. Onu da ben mi söyleyeyim .. :D

Bu çok küçük bir ayrıntı .. Yani yapılır ama çözümü varken uğraşırlar mı bilmem ..

5. +1 +1 +1 hep droidim görünsün hem gemiye uzaklığı sabitlenebilsin ya

6. Bence olabilir, ama öncelikle anket açmalıydın. Konuya gelirsek bence ayarlar kısmında bir madde olmalı o maddede:''Droit uzaklığını sabit tut'' yazmalı. Böylece bundan kurtulmuş oluruz.

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bende destekliyorum.Hatta öyle olunca gemiyi portala çekip ayar yapıyorum göz zevki için :)

İyi forumlar

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.