Droit ayarları ve oyun ekranı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xCelal6060x tarafından 7 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba;

Benim isteğim; ayarladan Droitleri actıgımızda Bütün oyuncuların ki gözüküyor.Baska bir ayarla Sadece kendı Droitlerimiz bize gözüksün diğer türlü Cok kalabalık oluyor Birsey gözükmüyor baya engel oluyor oyuncuya ama sadece benım droitlerim gözukurse ayarlardan acınca sıkıntı olmaz istegimi yaparsanız sevınırım...Kolay gelsin

Son düzenlenen: 8 Şubat 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Ayarlardan tüm diroitlerin gözükmesini kapatabilirsiniz.Ancak siz işi biraz daha geliştirmişsiniz.Bakalım ne yönde destek gelecek :)

3. katılıyorum arkadaşım güzel fikir :) ama anket açsaydın keşke

4. çok güzel bir fikir. Kesinlikle katılıyorum. :) .anket açaydın iyidi

5. Aynen olmalı ben hep karıştırıırm kendiminkini :D milletinki gözükmesin yetr

6. Merhaba ,

Uzun zamandır Droit'ler kapalı oynuyorum ve her hangi bir sorun yaşamadım. İlk başlarda açık olması hoşuma gidiyordu fakat sonradan pek gerekmediğine karar verdim. Fakat konu ne yöne gider şimdiden birşey demek zor. Olur yada olmaz diyemeyiz fakat çok gerekli de değil diyebilirim.

İyi forumlar.

7. Gereği yok bence. Çünkü, ayarlardan diroitleri göster i kapatabilirsin.

8. Sennar23

Sennar23 User

olabilir iyi bir fikir en azından görüntü kirliliği engellenebilir

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.