Droit CPU

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by SoulOfSpark, Jan 22, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhabalar.
    Hesabımda Droit tamir cpu'su olduğu halde bugün Patladığımda 8 tane irisim patladı.
    Hepsini birleştir kısmından geri alabilirim o sorun değil. Fakat Droidlerim 16 Nci Seviyeydi. Envanterimde Droit cpu su vardı ve takılıydı fakat tamir etmedi. Forumdan az bi gezindim ve bi kaç şeye baktm. Tamir etmesi için bütün droid hasarının eşit olması gerekiyormuş. Fakat bu imkansız. hepsini aynı anda tamir etseniz ve 10 kere patlarsanız. irisleriniz diyelimki %10 hasar alır. Fakat apis ve zeus daha az hasar alır ve %3-4 gibi hasar alır. bu durumda tüm droidlerin aynı hasarda olması imkansız. Suporta mesaj attım. İrislerim iade edilirmi yoksa boşuna mı bekliyorum? ve eğer iade edilirse yine 16 seviye mi olacak yoksa sıfır mı?

2. usta06

usta06 User

Benim de en çok çekindiğim şeylerden biridir :D her dakika takip etmesi zor tabi. Daha geçen gün başıma gelen bir olayı anlatayım, tüm droitlerimi aynı anda tamir etmiştim, bir süre sonra irislerin hasarı %100 e ulaşınca CPU irisleri tamir etti , bir zaman sonra da apis zeus hasarı %100 e gelince onları ayrı tamir etti ,bu sürede irisler seviye 6 bile olmuştu ayriyeten bir daha tamir etmedim.

3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Droit tamir cpusunun, irisleri tamir etmesi için bütün droidlerin hasarlarının eşit olması gerekmez. Cpu her iki konfinizde takılı olmasına rağmen irisleriniz patladı ise teknik bir hata oluşmuştur ve bunun iadesi yapılır.
    Ayrıca destek birimi, bir defaya mahsus patlayan irislerinizi iade ediyor. Eğer bu durumdan daha önce faydalanmadıysanız yine irislerinizi geri alabilirsiniz. Size destek biriminden cevap gelmeyene kadar patlayan droidlerinizin yerine başka droid almayınız, aksi halde driodlerinizin iadesi gerçekleşmeyebilir.

İyi forumlar.

.Paradoks. likes this.
  4. Daha önce hiç almadım, bunu ilk defa yaşıyorum ve her 2 konfidede takılıydı kesinlikle eminim hatta patladıktan sonra kontrol bile ettim acaba yanlışmı yaptım diye. Şu anda sadece 1 apisim var ve açık arttırmadan 1 tane daha iris aldım. Yani şu anda 1 apis 1 irisim var. İrisi satmalımıyım yoksa iade yapılırken mi satmalıyım?

5. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Dediğim gibi lütfen başka driot almayınız. Aldığınız bir tane dirioti şimdilik satmayınız siz destek biriminden gelecek cevabı bekleyiniz, onlar size yardımcı olacak ve yönlendirecekledir.

İyi forumlar.

.Paradoks. likes this.
  6. Teşekkürler.
    Konuyu Kitleyebilirsiniz :)

7. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Rica ederim. Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

.Paradoks. likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.