droit dizilimi (zaııııııı)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ]KARANLIKLORD[ tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamlar ben piskolojik sorunları olan takıntılı bir darkorbit oyuncusuyum dizilimim zaııııı yada azııııı şeklinde olmadığı için oyunu oynayamıyorum nasıl yapcağım yardım edebilirmisiniz.

2. helebidur2

helebidur2 User

ciddimisin

3. evet lütfen yardım edin odaklanamıyorum oraya bakmaktan

4. irislerini satıp tekrardan almalısın diye duymuştum daha öncelerden hiç denemedim yanlış bilgi vermekte istemiyorum

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

O sıralamayı ayarlamanız için droidlerinizi al sat gibi bir işlemden geçirmeniz gerekiyor ki istediğiniz gibi olmayabilir , şans eseri dağılıyor.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 8 Ocak 2019
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şahsen bu şekilde droid dizilimi için günlerce İris droidi alıp satan kişiler tanıdım, bol şans. Bu arada satacağınız irisi tasarımlar ile belirlemeyi unutmayınız. :)

Iyi forumlar.

]KARANLIKLORD[ bunu beğendi.
  7. IAIIIIIIZI şeklinde oldu sayısalcı olduğum için mutlak değer gibi düşünüyorum o şekilde tatmin ediyorum kendimi, teşekkürler cevaplarınız için.

T
    tasarımlar ile belirlemek derken neyi kastettiniz modum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ocak 2019
  8. Aynı sorun bendede var IIIIIIZAII şeklinde gidiyor her baktığımda triplere giriyorum :D

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız, mesajlarınızı birleştirdim.

Drot diziliminiz IAIIIIIIZI şeklinde ise o ilk droidi sadece satın, yanlışıkla diğer doridtinizi satmayın. Hangi dorid olduğunu tespit etmek için hangarda droidlerinizin tasarımların tek tek çıkarın ve ilk drodiinizi bulunuz.

İyi forumlar.

10. Satacağınız droidi belirlemek için bir droit tasarımı takın ve hangi droiti satmanız gerekiyorsa onu satın.
    Bir sistematiği olduğu kesin ama uzun uğraşlar sonucu yapamayanlar var.

11. Troll değilse eğer,kesildiğinde felanda baya sinir yaparsın vs vs. olaylar döngüsü olur ciddi bir durum,uzaklaşmakta fayda var.

12. Geçmiş olsun hocam sanırsam anksiyete var. Droidlerin dizilimi gibi detayları takıntı yapıyorsan doktorunla görüşüp daha güçlü bir antidepresan kullanmanı tavsiye ederim. Bu hastalık hayatını çekilmez hale getiriyor. Arkadaşımdan biliyorum...

Bu arada oyunu droidler açık oynamak fazla detaylar vs normal kullanıcı dahi olsa az kalabalık bir oyun ortamında insanı rahatsız eder ben genelde kapatıp takılırdım...

13. Bende biraz takıntılıyım. Noktalama işaretlerini ve yazım kurallarını çok önemsiyorum. "Chat" ortamından uzak duruyorum. Yanlış yazabilirim diye korkuya kapılıyorum. Allah kolaylık versin.

14. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

Allahım,insanlar nelerle uğraşıyor (shock)(shock)(shock)

Düzenbaz bunu beğendi.
  15. evet birazcık obsesyon var sanırım gereksiz yere taktığımı biliyorum ama genede engel olamıyorum.

16. bütün irislerini 16 lvl yapıp ondan sonra satmayı dene.bu şekilde yaparsan olabilir.1. de tutmassa aynı şekilde 2. ve 3. dene. bu şekilde yaparsan olabilir.kolay gele.

17. uzayl80

uzayl80 User

trip atmana gerek yok kardeş he AZ he ZA fark yok aralarında AZim yada ZAlim bu şekilde yorumluyorum dizilimleri oyunda azimliysen AZ yok ben zalim biriyim dersen ZA tercih et :D şekil olur

18. AIIIIIIIIZ şeklinde oldu gayet beğendim ben bunu artık rahat rahat oynuyorum

Manitu bunu beğendi.
  19. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Problemini çözmüş olmanıza sevindim, şimdi iyi oyunlar. :)

İyi forumlar.

]KARANLIKLORD[ bunu beğendi.
  20. AIIIIIIIIIZ harbi iyi duruyor ama 16 lvlleri sattırıcaksınız bana şimdi :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.