Droit düzeni için uriyi nerden bulabilirim ? +LF4Görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Aegisi aldım ama kalkanım ve canım gözüme az görünüyor bu yüzden kalp almayı düşünüyorum kasılmak için ama parayı nerede kasarım hiç bir fikrim yok :D

17Lvlin LF4 görevi varmış açmak bayağı zor onuda yapmak istiyorum ama uber haritasında uber saimon falan bulamıyorum heleki 20 tane istiyorsa benim için kabus oluyor :confused: Petimde 1 lvl düşman bulucu var o yüzden bulamadığımı düşünüyorum 3lvl biraz pahalı gibi ve onu alırsam droit düzleminde geç kalacağım ne yapmalıyım yardım edin ?? [Şimdi bile droit düzlemim creditslik gezerken utandırıyor beni :oops: ]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2014
  2. Merhaba,

Öncelikle kendi gemininiz durumunu yazarsanız daha iyi olur. 3lv düşman bulucu, lf4 görevi, elit diroit dizilmi kalp vs. den bahsetmişsiniz fakat bunları tamamlayacak duruma geldiniz mi onu bir görmek isterim. Kendi ekipmanınız seviyeniz nedir acaba?

İyi Forumlar.

3. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Öncelikle utanacak bişey yok kimse 2 günde gemisini eksiksiz bir hale getirmiyor siz elinizde bulunan imkanla en iyi verimi almalısınız bunun içinde ekipman, arge vb. durumlarınızı bizimle paylaşırsanız iyi bir yol gösterebiliriz diye düşünüyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.