Droit Düzeni Önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Satinazi5334 tarafından 27 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar gemi 8 iris lf3 bo2 hızlar full. Sabahları cubi gruplarına katılmayı yada grupça boss tallon dönmeyi düşünüyorum. Akşamları ise palla yapıp her pazar zeta yapmak istiyorum. Biriktirdigim urileride zetaya basacagım. Sizce kasılmak ve kapıda rahat etmek için burgumu güvemi almalıyım

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Yeni gelen güncellemede güveyi öldürdüler burgu almanı tavsiye ederim. ama şöylede bir şey var diyorsun ki ben haftada en az 10 kapı yaparım tarzında o zamn güveyi düşünebilirsin çünkü kapıda bir tık cephane karına geçiyorsun.

Satinazi5334 bunu beğendi.
  3. Haftada 2-3 tane yapabilirim. Burgu diyorsunuz ozaman

4. Kapıda tabiki güve yani en azından zetada full güve hatta, ama normal kasılmalarda güve işe yaramaz burgu çok daha fazla işe yarar.

5. Merhaba,

Yeni gelen denge yamasıyla birlikte kapıda burgu uçuş düzeniyle daha rahat edeceğinizi düşünüyorum .

İyi forumlar dilerim..

6. Teşekkürler

7. Zeta kapısında yaratıkları güveyle keserseniz kalkanları yarıya inmeden imha edersiniz.

8. Zeta yapacaksan güve almanı tavsiye ederim.

9. Sanırım burgu alacagım. Güve kapı yapma süremi kısaltıcak ama burguyla daha rahat kasılabilirim. Geliştikten sonrada güve alacagım

10. Güvenin kapılar için çok avantajı bulunmamakta. Örneğin geminiz 100 vuruyor ise kapılarda yaratığın darbesinden 50, kalkanından 50 gider. Güve kullanırsanız 70 darbeden 30 kalkandan gider. Yaratığımızın darbesini 3500 ve kalkanını 3500 alırsak, Güve kullanmadığınızda 70 saniyede yaratığı kesmiş olursunuz. Güve kullandığınızda 50 saniyede kesmiş olursunuz. Aynı yaratığı burgu ile 58 saniyede kesersiniz. Güve daha avantajlı görünüyor değil mi? Lakin oyunda bir şey var ki o da yaratıkların darbeleri ve kalkanları genellikle eşit değil. Kalkanlar genel olarak daha düşük oluyor. Bu durumda ise güvenin pek bir anlamı kalmıyor. Sibelon gibi bir yaratıkta güve iyi iken kristalon da burgu daha iyidir.

Genel olarak burgu her zaman daha iyidir.

11. Güve uçuş düzeni Zeta ve Kappa gibi kapılarda cephane israfını önler. Önce Burgu alınmalı fakat güve kalkan penetrasyonunu artırdığından dolayı özellikle galaksi kapılarında hayati öneme sahip:)

Son düzenlenen: 28 Haziran 2018
  12. Burguyu aldım arkadaşlar. Hepinize teşekkürler.

13. Açıklamayı zaten yazdım yukarıda eğer yaratığın kalkanı ve darbesi eşit ise güve daha avantajlı ama yaratığın kalkanı ve darbesi eşit değilse burgu ile aynı seviyeye geliyor. Tabii unuttuğum bir nokta burgunun sadece lazere etki etmesi bunun yanında güve roketlere de etki ettiği için performansı artıyor. Bunun yanında Mimesis'in de güve etkisi ile güve daha etkili olabilir.

Genel olarak burgu arkadaş için doğru bir seçim.

Satinazi5334 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.