Droit Düzeni ve Kasılma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▂▃▄▅▆▇█▓ƬЦŖĶ▓█▇▆▅▄▃▂ tarafından 24 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba arkadaşlar.
    Gemim 22arge 23. Yolda.
    19 lwlim
    8iris 1 apis var ful havoc fakat herkul 1-2 eksigim var.
    Ful lf3 ful bo2 var.
    19tane lf4 var.
    Geliştirmelerin hepsi 3-6 lw aralığındadır. Gemilerin nerdeyse hepsi var yeni çıkanlar hariç. Şuan gemi olarak goliath goal kullanıyorum. Droit düzenlerindeyse 3-4 tanesi hariç hepsi var.
    Kasilirken hangi düzen olmalı hangisi daha yararlı.
    Kapı olarak en çok ve kısa zamanda hangisinde cephane kasarım.
    Ayrıca uridium ve bolca cephane kasmam lazım uri normalde olsa yapıyorum ama cephane kasamıyorum x1 5m x2 250k x3 111k x4 70k var nasıl kasarım yetmiyor çünkü.
    Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Son düzenlenen: 24 Haziran 2018
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Uridium kasabiliyorsanız herkülleri tamamladıktan sonra alfa, beta ve gama kapılarını yapın. Cephaneniz gözle görülür hızla artacaktır.

Kasılırken burgu, elmas, kıskaç ve yarasa düzenlerini tavsiye ederim.

İyi forumlar.

3. indirim v,ip gg indirimi ile 1gg 55uri oluyor bu şekilde abg dönerseniz cumartesi pazarları hem cephane gelişir hem de uridiumunz azalmamış olur.Kasılmak için de tabiki burgu

4. Tesekkur ederim peki ge.i olarak hem vs lerde hem toplu savaslarda hemde kasilmada ne ise yarar

5. Cyborg bu üçüne de uyabilir.Fakat ayrı ayrı kasılma için hammerclaw aegis toplu savaşlarda mimesis citadel vslerde mimesis ve goliath tasarımları olabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.