droit düzeni ve klan modülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 22 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. konu yeri burası değilse kusura bakmayın .( ben şimdi kasılmalık bi ucus düzeni istiyorum bu hangısı olmalıdır gemm yarı elit ve kendi icinde full dür /doritler dahıl )
    birde mesela klan savas istasyonu kuracaksınız kaç tane lazer kaç tane roket ya işte nelerden kaç tane ve bunları kaç lvl olarak koyuyorsunuz mesela 2 lvl lazeri en sağ koseye yerlestiriyorum gibi yada fotograf atabilirmisiniz bununla ilgili :))

2. Merhaba ,

Genel olarak her türlü amaç için uygun olan düzen bana göre Kalp düzenidir. KSİ ile hiç uğraşmadığım için bilemiyorum o konuda bilgisi olanlar yardımcı olur sanırım. :)

İyi forumlar.

3. modum droit ucus düzeni hakkındaki düsünceniz ve yorumuzunuz icin tesekkur ederim :)

4. KARANLIK

KARANLIK User

Ben kasılırken yarasa uçuş düzeni kullanırım.Şayet %7 vuruş güvü azımsanacak bir oran değil.Diğer sorunuza gelirsem zaten 2 tane ortaya yerleştirmeniz gerekenler şart.Kenarlarıda ben elimdekilerle dolduruyorum ayrım yapmıyorum açıkçası :)

KeskinBicak bunu beğendi.
  5. peki modladım bişey sorucam ve oyuncular klanımı terkt etemek istiyorum ( benm değil baskasının klanı ) gireli 1 hafta oldu her çıkmak istediğimde klanı sadece şirket karargahında değiştirebilirsin diyor ve klandan çıkmıyoru ne yapmalıyım :)

6. KARANLIK

KARANLIK User

x-1 ana haritanızda değiştirebilirsiniz ancak.İyi forumlar.

7. ha bende neden çıkamıyorum diyorum tamam modum saolun :D iyi görevler birde şu klanlarda yaptıgınız bi değişiklik vardı ilk hafta en fazla 5 m para atabilir para atılınca cıkmasz su kadar filan tam hatırlamıyorum ole bi konuydu onun linkini yada ne aratmam gerektiğini yazarmısınız arattım 5-6 sey çıkmadı .d :)

8. KARANLIK

KARANLIK User

9. Eğer bir oyuncu klandan çıkarsa ve başka bir klana katılırsa kredi miktarı tekrar 5 Milyon krediye düşecektir. modum burda klandan çıkarsa creditsi 5 m ye düşecektir diyo adamın 5 m creditsti yoksa ne olacak ve benm 10 m param vardı suanda hala 10 m 5 m olmadı biraz daha açıklayabilirmisiniz ?
    edit: baska klana girmedim saadece çıktım bu arada

edit2 : birde mesalala klandan 250 m aldık 250 yi harcadık klandan çıkıp baska klana girdik ee nolca parayı geri nasıl alacaklar ? para kalmadı yada cezamı geliyor tam anlayamadım doğrusu

10. KARANLIK

KARANLIK User

Hayır orda 5m credistten bahsettiği klan size ilk hafta 5m kre0di gönderebilir en fazla ancak haftalar geçtikçe aynı klanda durursanız 250 m e kadar gönderebilir haftalar sonra.

Diğer sorunuza gelirsek 250m size verildikten sonra çıksanızda bir cezası yok geri iadede yok ancak zaten klan başkanları o kadar güvenmediği birine o kadar büyük bir mebla vermez.İyi forumlar.

11. haa modum anladım yanı bize/baskalarına atılabilen credi haftalık yine5 m ye düşüyo birde o kundakii geri bildirimlere bakarken low u da biitirdiler şeklinde bi yazı gördüm low la yapılan düzenleme nedir hiç haberim yok lowa girmiyorum girsem bile mpatlarım diye :)

12. kasılmak ıstıyosan krısde hele en ıse yarayan elmasdır modumun dedıgı kalp sadece savasda ıs gorur yoksa bır artısı yok

13. Şimdi elmas alsam can azalacak ama klakan bitmeyecek kalp alırsam can ve kalkan artacak ne yapacağımı bilemiyorum .d

14. 300k kalkan olsun elmas al diger turlu kalp

15. yanı elmasmı alayım diğer arkadaslarımızda baktıgı kadar yorum yaparsa sevinirim :)
    bu arada yorumun icin tesekkurler

16. bn aegisim 8 iris 16 arge 2 lf4 geri kalan herşey full. 15 kalkan ile sepromlu 262k ediyor. uçuş düzeninde karasızım. bana da yardımcı olursanız sevinirim.. kalp mi elmas mı başka bi uçuş düzeni mi almalıyım.??

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.