Droit düzeni yada pusat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uabwino tarafından 16 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uabwino

uabwino User

Halka, kalp, çark, burgu, elmas, güve var. Yengeç, kıskaç, iç içe mi alsam yoksa pusat mı kararsız kaldım?

Goli tasarımları falan var ama goli sevmiyorum aegis ve vegayla takılıyorum hatta kapıları bile şeref puanı veren vega tasarımıyla yapıyorum goliyi o kadar sevmiyorum yani o yüzden pusatı da istiyorum yengeç, kışkaç, iç içe düzenlerinide. Ayrıca hepsini alıcam ama önceliği pusatamı versem yoksa düzenlere mi bilemedim.

2. Alfisti35

Alfisti35 User

Tortu yoksa tortu kesinlikle tavsiye ederim. İstemezsen BURGU tek geçerim düzende

3. uabwino

uabwino User

Denge yamasından sonra hızı düşücek, zaten burguda var. Sorumla cevabının uzaktan yakından alakası yok.

4. Mcqeen

Mcqeen User

Bu pusat ne işe yarıyor 250bin uridyum satılıyor? Ne özelliği var.

5. Alfisti35

Alfisti35 User

Kusura bakma kardeşim o zaman 1 lazer fazla koymak için pusat al. Soru sormuşsun dolaylı yoldan cevap verip bilgi paylaşıyoruz. Tortunun hızı düşecek ama yetenek süreside kısalacak. Roketatarı daha hızlı atacaksın. Ayrıca Tortu hertürlü pusatı alır. Kendi fikirlerini öne çıkaracaksan soruyu sormanın anlamı yoktu zaten

6. uabwino

uabwino User

Ben tortu mu alır pusat mı diye sormadım vs ye bakıcaksak enforcer bile tortuyu alır ayrı tasarıma gerek yok. Benim tek sorum..... Amannn uğraşmaya değmez konu kilitlenebilir!
    Neyseki arkadaş cyborg al demedi.

7. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Arkadaşımız sizin seçeneklerinize ek olarak fikrini belirtmiş.

Uridium miktarınız yeterliyse burgu ve halka uçuş düzeni alın.

Konunuzun kilitlenmesini istediğiniz için konunuzu kilitliyorun dilerseniz başka bir şey hakkında yeni konu açabilirsiniz.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.