Droit Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kraops tarafından 26 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kraops

Kraops User

arkadaşlar 95k uridium var beta yapıcam kapıya gireceğim için güve istiyorum ama kasılmak için elmas diyorlar lakin benim 8 bo2 12 bo1 var 128 k kalkan yapıyor golinin %10 kalkan veren tasarımı var beslemeli 150 felan anca oluyor oda saniyede 1.5 k yapar bunun içinde almak pek istemiyorum kalp mi alayım bo2 leri fulle derseniz onlar zaten zeus günü kutu alıcam baya bi ozaman bolca çıkar sizce hangi uçuş düzeni almalıyım ??

2. Önce kalkan ve lazerleri fullemen senin için daha iyi olur. Yok illa alacağım dersen kalp al güve için daha erken.

3. Merhaba ,

Bu yazdıklarınıza göre kalp daha çok işinize yarar gibi geldi bana fakat güve'de bazen çok işe yarayabiliyor. Aslında bir süre daha uçuş düzeni almadan idare edebilirseniz ekipmanları biraz toplarmayabilirseniz çok daha iyi olabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.