droit düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oksijen-kafayaptı tarafından 19 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar merhaba aegiskullanıcısıyım full lf3 1 lf4 full bo2 kalkan pet 12. seviye ... kapıları rahatça yapabileceğimi biliyorum fakat ilk önce hangi droiut düzenini almam gerektiğine karar veremedim görüşlerinizi alabilirmiyim

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Droid Uçuş Düzenleri S.S.S Burdan geniş bilgi alabilirsin.

Şunu eklemekte isterim ki Burgu alırsan hem kapıda hemde kasılırken kullanırsın.

Bakalım Arkadaşların fikri ne olacak.

Kolay gelsin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Eylül 2017
  3. 55hunter55

55hunter55 User

bende aegis elite aldım açık artırmadan fakat şuan sistemde sıkıntı olduğu için gelmedi.

ben önceki günlerde bu konunun aynısını açtım aegis elite diroit düzeni ne alim diyerek herkes bana BURGU + HALKA + KALP + ELMAS bunları önerdi ben şuan KALP + BURGU aldım bu ikisi kasılırken işime yarıyor bence sende bu ikisi ile başla.....

Benim p.e.t. 7 seviye ve sadece lazer yerlerini açtım başka bir yatırım yapmadım p.e.t.e, şuan 8 lvl olması için kasılıyorum ve kasılırken topladığım uri ile de kamikaze 3 almayı düşünüyorum, kutulardan gelen enerjiyi zetaya bastım 45 parça oldu zeta, hem zeta hemde p.e.t. olana kadar kamikaze alacak uriyi yaparım diye düşünüyorum senin pet te ne var bilmiyorum..

Son düzenlenen: 20 Eylül 2017
  4. Kalp almanı kesinlikle ve kesinlikle önermiyorum çünkü sadece kalkan ve dp arttırıyor ve lazer hasarını düşürüyor. Zırhın ve kalkanın fazla olsa kasılırken ne işine yarayacak? Sadece kasılırken 5 dk daha fazla hayatta tutacak seni. Ben elmas burgu kalp ve güve aldım en memnun olmadığım ise kalp.
    En en iyisi elmas sen yaratık keserken sürekli olarak kalkanın yenileniyor üstelik hasarını düşürmüyor sadece dp düşürüyor. Evet yanlış anlamadın npc den sürekli olarak hasar alırken bi taraftan da kalkanın yenileniyor.
    Ben burguyla kasılmaya başlıyorum kalkanım yarıya geldiğinde elmasa geçiyorum kalkan dolunca tekrar burguya geçiyorum ve aralıksız kasılıyorum eğer amacın kasılmaksa tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle elmas hatta burgudan önce bile alabilirsin.

•тηт• bunu beğendi.
  5. 55hunter55

55hunter55 User

cubi ve talonda dp ve kalkan olmadan ben kasılamıyorum ama ΜΞGДŦяФЙ∞ adlı arkadaş elmas + burgu ile kasılması kolay diyorsa itiraz edemem çünkü benim şirket eic ve sürekli baskın yiyorum dp ve kalkan yarıda yakalanırsam patlatıyorlar..

6. Tamamen haklısın demek istediğimde oydu işte elmas sayesinde kalkanın yarıya inmiyor. Ha eğer cubikonun hasarını olduğu gibi üstlenirsen hiçbir uçuş düzeni seni kurtaramaz zaten ama aldığın hasar 4.000 6.000 arasında ise elmas bu hasarı rahatlıkla absorbe ediyor. Bende tr4 deyim şirket mmo bırak baskın yemeyi kendi şirketimizdeki adamlar bile kesmemize izin vermiyor ben genelde talon talin ve sibelon kesiyorum sibelonuda plazmid için kesiyorum ama mered düşmüyor bir türlü.

•тηт• bunu beğendi.
  7. 55hunter55

55hunter55 User

ve aegis im geldi kendime kalkan basıyorum artık sanki elmas uçuş düzeni varmış gibi :D

ayrıca ben aegisde gemide lazer olarak lf3 değil spectral lancer 3 ( 10 tane ) kullanıyorum..

Son düzenlenen: 20 Eylül 2017
  8. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Kalp almanı tavsiye ederim kardeşim. Hem %5 çok komik bir rakam.

55hunter55 bunu beğendi.
  9. 55hunter55

55hunter55 User

adam konuyu açtı gitti galiba ses soluk çıkmadı adamdan :D

Cillos™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.