Droit Düzenleri [ACİL]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Duffy•Duck tarafından 28 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Merhaba .Gemimde yterince lf3 Yeterince BO2 veyeterince Elit hız var.1LF4 üm var 1 HAVOC um . Elmas Kalp veGüve doit düzenlerim var Şuanda %45 indirimim var ve 457.674 Urudiumum var sizce hangi Droit Düzenlerini Almaliyim ?

2. Burgu, halka, çark ve yengeç

3. ozelmaseeR

ozelmaseeR User

Burgu alabilirsin.Birde eğer ben kutu toplarım adam kovalarım ice etkinliklerine giderim falan dersen çark birde uberlerde zorlanmaman için halka alabilirsin :D

4. halka çark yengeç Benim hesabim için erken değilmi sizce ?

Hepsini al diyosun yani Anlaşılan uriye kıyıcam :D

5. SOON™

SOON™ User

kalp-halka-burgu

6. Mαтαdor

Mαтαdor User

Bence şimdilik burgu alman yeter ilerleyen zamanlarda halka alabilirsin.

Duffy•Duck bunu beğendi.
  7. Su anda 8 k ggm var ve Cift zetam Acik alicagim droit duzenlerinin kapidada etkisi olmasi gerekli Bu arada:)

8. Merhaba ,

Düşündüğünüz bir etki var mı ? Yani vuruş , kalkan , şeref , tecrübe vb. olarak hangi etki daha çok lazım ya da işinize yarayacak ?

İyi forumlar.

Duffy•Duck bunu beğendi.
  9. ozelmaseeR

ozelmaseeR User

Güve ile yaparsın ama illa alıcam diyorsan kapı için burgu almanı öneririm.

Duffy•Duck bunu beğendi.
  10. Bana vuruş ve kalkan gerekli :)

11. SOON™

SOON™ User

kardeşim kalp-halka burgu alanı öneririm
    ençok işe yarayan üç uçuş düzeni

12. ℅25 Lazer hasarıda Çok onemli bide ordan bakmak lazım
    Kardesim jenaratorler hiz droit kalkan olunca halkayla 500 k kalkan olucak hemen hemen oda fazla etki eder mi benim seviyemde

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.