Droit Geliştirme Seviyeleri Hakkında?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Last_whisper tarafından 6 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Droitleirimi 16 seviye yaptım. 16 seviyede vuruş gücü aynı silahlarda ve kalkanlarda olduğu gibi %6 mı artıyor. yoksa daha mı farklı. forumu taradım, ancak gerekli cevabı bulamadım. Ayrıca Sözlük Ana Başlığı altında Droitler Hakkında Bilgi bölümünde bulunan Başlıkta bunun net açıklaması mevcut değil. oraya ilave edilirse çok iyi olur. saygılar.

2. Win[RAR]

Win[RAR] User

benim bildiğim 16 yapınca %5 artıyor

3. Nefes

Nefes User

4. Diroiti 16 yapınca 1 tane diroit %6 artıyor ise 8 tane diroiti 16 yaparsak saldırı gücümüz %48 mi artıcak şimdi ?

5. hayır arkadaşım her diroit kendi içindeki lazeri etkiliyor yani eğer hepsini yaparsan 16 diyelimki 8 tane irisin var o zaman sadece 16 tane lazerinin gücü %6 artıyor kalkan ise %15 diye biliyorum

6. saol dostum. benim sorumda zaten droitle ilgili. 1 droitin vuruş gücü 16 seviyede % kaç artar. 10 droitim var. hepsi 16 seviyede.

7. SagoKeyy

SagoKeyy User

%6 artar. içinde 2 lf4 varsa 400ün %6sı 424 olur. Ve burdaki %6 gördüğün gibi sadece droitin içindeki takılı olan lazere etki ediyor. Gemi tasarımları gibi Genel hasar üzerinden yüzde hesabı yapılmıyor.

8. sorumun cevbını aldım sanırım.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederiz.

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.