Droit kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SilenceWilFall tarafından 26 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba!
    4 İris 3 Flaxım var
    İrislerimi fullemek istiyorum.
    Acikarttirmada 100m altına hiç düşmüyo 40M Creditsim var.
    7-9k arası hasarım var.
    İris kasmak icin suan ne yapmalıyım?

2. .üYe.

.üYe. User

Skylab'ını geliştirmeni tavsiye ederim. Kredi kasmanın en iyi yolu. Bir defasında gemi değiştirip diroit tamir cpu koymamıştım ve birkaç kez patlayınca tüm irislerimi kaybetmiştim. 1 hafta içinde fulledim irislerimi. Sana tavsiyem sabaha karşı açık arttırmada irislere bas çünkü o saatlerde pek yüksek olmuyor fiyatlar.

WolfWar bunu beğendi.
  3. WolfWar

WolfWar User

Arkadaşın dediği gibi skylabı geliştir geniş ambarlı bir gemi ile promeriın yollayıp sat. Aynı zamanda seri tallon kes iyi credi verir. Sonra da sabaha karşı 4-5-6 gibi bas irise ucuza alırsın.

4. Global Avrupa 1 de oynuyorum. Saat kac olursa olsun 80m-300m arasi basiyolar (bence 200m üstübasanlar kasıtlı yapıyo)
    Skaylabimda da seprom 13 gerisi 16 lwl her diroit 3 droittamir-cpu2 im var.
    Hesaba hergün 3k seprom atiyorum.
    Sizce montajdan mi olustursam
    Yoksa acik artirmaya 100-150m credits basarakmi alayim.

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Eğer elinzide yeterli malzeme varsa, birleştirden(montajdan) iris kazanabilirsiniz. Lakin gerekli malzemeler için uridium harcamamnızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

6. Malzemeler icin yesil ganimet acmam mantikli olurmu ?

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Zeus gününde elinizdeki ganimet kutuların açınız. Hem bu sayede Apis ve Zeus için gerekli parçaları toplarsınız. Buradan takvimi takip edebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Credits kullanarak iris fullemek en mantıklısıdır. Düzenli bir şekilde tallon keserek irisleri fullemen çok uzun sürmeyecektir.
    Ben fullediğimde açık artırmada kimin ne verdiği bilinmiyordu ayrıca verdiğin para da geri dönmüyordu :)
    Şuan çok rahat olacaktır.

9. hocam iris yanlış hatırlamıyorsam hibrit işleyiic istiyo onuda sandıktan düşme miktarları az yani en iyisi kredi ile almak seprom atmayı bırakın hatt aistersen hesaplayın üri ile promerum atın geminize ancak gemi olarak citadel varsa bu işlemi yapabilrsiniz