Droit patlaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ARINÇ_REİS tarafından 30 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dün akşam saatlerinde apis ile zeusum patladı ve anında supporta yazdım ama hala dönen olmadı patlayınca geri alma hakkı oldugunu biliyorum fakat diroit tamir cpu takılı olduğu halde patladığı için hakkımdan bile bahsetmedim

2. Soyuz*

Soyuz* User

Support cevapları 5 güne kadar çıkabiliyor droit patlaması sonucunda geri almak için 1 hakkınız bulunmaktadır.
    Cevap geldiğinde mutlaka droitlerinizi alırsınız.
    Zannediyorum ki bugünlerde çok fazla sorun yaşandığından supporta fazla mesaj düşmekte ondan çok yoğunluk oluyor.

3. Anasayfada bazen droitleri gözetim altına alıyorum ve gördümki bazı zamanlarda yarım saat droitler hasar almamış gibi görünüyor, üst üste patlayıp hasar tamama ulaşırsa bizler görmediğimiz halde droitler patlıyor, yani anasayfada hasar düşük görünse bile aslında hasar seviyesi daha fazla olabilir, oyunda sorunlar çok olduğu için supporta yazma gereği bile duymuyorum bunları benim 8 iris patlamıştı gelişmeleri full apis ve zeus durduğu için supporta yazmadım bile hepsini kredi ile alıp geliştirmelerini tekrar tamamladım.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Support ekibi iyi niyet göstergesi olarak toplam 8 İris, 1 Apis ve 1 Zeus droidini geri iade etmektedir. Lütfen bu süre zarfında yeni droid (Flax, İris) satın almayın, aksi durumda droidlerinizin geri iade işlemi mümkün olmayabilir. Support ekibi genellikle 48 saat içersinde cevap vermektedir. Lütfen onlardan gelecek cevabı bekleyin.

İyi forumlar.

5. ben dede 2 iris bi patladı apis zeus bi patladı hemen aldım ama şimdi onlarda sıfırlandı ondan yazma gereği buldum neyse teşekkür ederm cevabımı aldım

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Rica ederiz

Gerekli cevapları aldıysanız konuyu kilitleyebilirim.

Keyifli Forumlar.

7. Ben bu bir iyi niyet göstergesi değil. Sebebi ise çok basit...

Genel olarak diroitlerimizin patlamaları oyunun hatalarından kaynaklanmalı... Yukarıda arkadaşlarımızda zaten belirtmiş...

Nedir bu hata peki ?

Biz kontrol etmemize rağmen gerçeği doğru göstermiyor olması yani doğru hasar miktarını zamanında göstermiyor olması nedeniyle yanlış göstermiş durumunda kalıyor...

Bir çoğunda ise... Tamir etmemize rağmen bazı diriotlerimiz tamir edilmedi olarak kalıyor ve sonrasında patlıyor...

Dürüst birisi olduğum için samimice kendi yaşadığım örnekleri vereyim.

ZEUS diriotim patlamıştı... KESİNLİKLE BENİM HATAMDI.

Hatırlıyorum unutmuştum.

1 kerelik hakkımı kullandım aldım... Gerçekten iyi niyet göstergesi ama diğer taraftan da haksızlık seviyesi, mağdur edilme oranlarına bakıldığı zaman bu iyi niyet göstergesinin aslında ufak bir GAZ alma işlemi olduğunu gösteriyor bizlere...

Sonrasında ise... 8 adet 16.seviye irislerim den 3 tanesi ayrı zamanlarda patladı... Oyundan kaynaklı olduğu o kadar netti ki...

Çünkü patlamaları benim tamir etme süremden hemen sonra gerçekleşmişti... Bende hatta sorunları kendimde aradım, dedim ki acaba 7 tanesini tamir ettim birini mi unuttum :D

Ama bu durum 2-3 haftalık aralıklar ile tekrar etti... Nedeni tarayıcı tabanlı olmasından kaynaklı bir sorun.

O günden sonra irislerimi filan tamir ettikten sonra tarayıcı iki üç kere yeniliyorum... Sonra tek kontrol ediyorum hepsinin hasarı sıfır mı diye... Yetmiyor... Oyundan diriotierin tasarımları değiş miş mi diye kontrol ediyorum yoksa... Bu şekilde 16.seviye irislerim sıfırlanacaktı...

Bu sorunları bildiği için BP ekibi sorunu çözmek yerine yalandan bir iyi niyet göstergesi işlemini ortaya sürüyor birde...

Bunu yapmak zorunda değiliz diyor... Yahu hiç buna gerek yok zaten... Oyunda imha ediliyor adam hangar sayfasına geç düşüyor... Saçmalıktan farkı yok!

Durumun tarafsız, en doğru ve net açıklaması budur...

Bunlar düşünce yada fikir değil... Bilimsel, somut tespitlerdir...

Tespitlerin somut kaynakları ise şahsımın yaşadıkları ve yaklaşık 4 arkadaşımında aynı bu durumdan mağdur olmaları ve diğer oyuncuların yorumdur...

Yukarıdaki yazılanları inkar eden her kim olursa olsun... Tamamen gerçekleri manipülasyon etmek amacı taşıyor demektir...

Üslubumda sorun var mı bilmiyorum, küfür, hakaret etmedim. İftirada atmadım.

8. kitleyiniz konuyu teşekrrler

9. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerinde konuyu kilitliyorum.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.