Droit patlayınca geri gelmiyormu? patlamaması için ne yapılacak?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mhkral36 tarafından 8 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mhkral36

mhkral36 User

Droitim patladıda geri getirmem için aynı fiyatı yinemi ödeyeceğim? Birde patlamaması için ne yapmam gerek? tamir cpu var droit için fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum

2. evet geri gelmiyor hangar bölümümden hasarına bakıcaksın %100 olursa patlar yani %90 larda felan tamir etmen gerekiyor

mhkral36 bunu beğendi.
  3. hangar bölümünden droidin hasar seviyesine bakabilirsin ben %85 i geçtiği zaman ne olursa olsun unutma ihtimalime karşın tamir ettiriyorum böyle tavsiye ederim ayrıca patlayan droit geri gelmezancak yenisini alıcaksın

mhkral36 bunu beğendi.
  4. mhkral36

mhkral36 User

droit tamir cpu ne işe yarıyor peki?

5. hangara gel ve ekipman bölümüne bas droitlere gel tamir ettirmek istediğin droide tıkla sağ aşağı bölümde tamir et yazar oraya basarsan tamir eder

droidi tamir ettirmek için belli ücret lazım tamir kuponun varsa droidi bedavaya tamir edebilirsin. droidi tamir ettirmek için gerekli ücretin bulunmuyosa cpu nun yapcak bişeyi yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Temmuz 2014
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlarımız haklı evet diroit patladı ise geri gelmesi için aynı şekilde satın almalısınız
    Diroit tamir cpu diroitlerinizi tamir eder yalnız cpu yu takmadan önce ne kadar diroit varsa tamir edilerek taktığınızda aktif olacaktır her 2 konfinizede takacağınız zaman bütün diroitlerinizi tamir ederek takmalısınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.