Droit puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SilentWolfx tarafından 14 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. droitleri kasıyorum ama puan gelmiyor 5 lwl ler tamir ettim şimdi tallin kesiyorum ama puan gelmiyor neden ?

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Yaratıkların verdiği puan giderek azalır. Bundan dolayı lütfen 10 yaratık kestikten sonra harita değiştiriniz.

İyi forumlar...

3. Ben 3 saatte İris'i 1-2 ve 1-3 haritalarında 5 level yaptım. Ayrıca droidi tamir edince olduğu levelde puanı sıfırlanır.

Bu arada en iyi droit kasma haritası ilk x-4 ve öncesidir. Yani bir diğer tabirle eski haritalardır.

* Edit: Forumda büyük punto yasaktır. Lütfen orjinal boyutta mesajınızı yazınız. Punto büyütmeyiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2013
  4. Merhaba ,

Droid tamir edilirse seviyesi 1 kademe düşer aynı kalmaz. Eğer 6 ise 5 olur , 5 ise 4 olur ve böyle gider. Yani tamir edilince 1 seviye düşer.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.