droit seviyeleri ve geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve egoist_tavşan tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. geliştirmede droit seviye atladıkça renginde bi değişim oluyor mu,
    bide eskiden %5 denemesi yapınca 10-15 taneden biri tutuyordu neden artık hiç biri tutmuyor, 30 defa denedim belkide hiçbiri olmadı, %100 yapıncada çok uri istiyor

2. Geliştirme sonucunda droitlerde herhangi bir değişim olmamakta.

%5lik değer çok düşük olduğu için gelişmemesi normal, bazen şansınıza gelişiyor.

3. eskiden arada bi tutuyorda %5 yapınca, teşekkürler

4. Merhaba ,

Öğe geliştirme ile 16 seviye olan droid'lerde görsel bir değişim olmuyor. Ayrıca uridium ile geliştirilen malzemeleri %100 olarak yapmanız daha iyi olacaktır. Çünkü başarılı olmazsa fazladan masraf çıkartır. Ama %100 olarak yaparsanız sorunsuz seviye atlar.

İyi forumlar.

egoist_tavşan bunu beğendi.
  5. sakın deneme %100 yap hatta belli seviyelerden sonra %90_95 bile başarısız olabiliyor

6. %5 de tutmaması doğal değilmi sence :) %100le bas gitsin niye riske atıyosun ki %95 le bile basma

7. tutmama sı elbette doğal ama dediğim gibi eskiden 15-20 denemede bir bi tane tutuyordu en azından :D şimdi hiç olmuyor sanırım

8. Captivity

Captivity User

İnsanlar %33 şansla 10 kapıda bir havoc çıkaramamazken %5 şansla geliştirmenin neden tutmadığını tartışmak bana kalırsa biraz gereksiz :))

9. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Gerekli yanıtları aldığınız düşünüyorsanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

10. elbette KAPAN SUSAM KAPAN :) kilitleyebilirsiniz modum

11. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Konu paylaşımcının isteği üzerine mesaj gönderimine kapatılmıştır.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.