Droit seviyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve krew23 tarafından 24 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. krew23

krew23 User

Şuan 1 lvl droitlerim bu droitleri 16 lwl yaptıgım zaman hasar %6 ,kalkan %15 bonus veriyor. bu bonus gemiyemi veriliyor yoksa droite takılı olan eşyaya mı ? Örneğin %6 hasar 8 tanesini yaparsam hasarım %48 mi artıcak yani kabaca 5 k vururken 10 k ya mı cıkıcak ? Yoksa droit e takılı olan eşya ya mı yüzde %6 veriyor. Cünkü eşyaya veriyorsa örneğin 1 lwl bo2 10 k veriyor 16 lwl droit e takılı 2 bo2 toplam %15 bonusla 23 k veriyor buda 8 16 lwl iris te toplam 24 k artış demek oluyor. yani hepsini 16 lwl yapmam bana 24 k kalkanmı sağlıcak ? Eğer gemiye etki ediyorsa cok karlı ama dediğim gibi takılı şeye etki ediyorsa biraz fuzuli bir harcama olur.

Bilgi verirseniz sevinirim.

2. Hayır dostum ikinci dediğin oluyor, tek diroit için konuşuyorum örneğin diroidinde 2 tane lf4 var toplamda 400 vuruyor. Sen bu diroidi 16 sv yaparsan %6 hasar bonus verecek yani sadece o diroidinin içindeki lf4ler 400 yerine 424 vuracak :) Kalkan olarak 2 tane bo2 var diyelim, 20k kalkanın varsa senin dediğin gibi 23k kalkan olacak. Bunun sayesinde toplamda diroitlerin full kalkansa 200k yerine 230k kalanın, full lf4 takılı ise 4000 yerine 4240 vuracaksın :)

Edit: Tabi ki bu farklar seprom, boost ve havoc gibi +hasar veya kalkan sağlayan şeylerle katlanacak :)

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sadece diroitlere katkı sağlar. Örneğin diroitlere full lazer koyarsanız, hiçbir şekilde kalkan artışı sağlayamazsınız veya diroitlere tamamen kalkan yerleştirirseniz hasarınızda artış olmaz.

İyi forumlar.

4. krew23

krew23 User

O zaman benim buna uri harcamam sacma olmaz mı 26 lf3 8 iris var hepsini 2 yaptım irislerin daha da vermiyim uri. Burgu aldım kami3 aldım. 6 arge gemim.

5. Bence sen önce yaratık argesi yapıp zetayla havocları fulle :) bi yandan da ordan gelen anahtarlarla kutu açar apis zeus kasarsın bi yandan da 100 log geliyor zetadan x2 gününde yaparsan onla da arge yaparsın :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.