Duyuru Droit Tamir CPU Sorunu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ___Nemo___, Aug 10, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ___Nemo___

___Nemo___ User

test ettik 1 irisim gitti diroit tamır cpuları calısmıyor tamır kupon da olsun 2 tane envanterede takılı tamir etmiyor yetkililere iletilsin duzeltılsın aksi taktirde cok iris patlayan olacak adminlere merkez tarafına ıletılsın artemiz deniz özellikle sen bi ilgilen bununla

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forum üzerinden sizin hesabınıza hehangi bir müdahele ve inceleme yapılamaz. Bu nedenle sizden bu sorunun oluştuğu gemi üzerinden support ekibi ile iletişime geçmenizi ve teknik bir sorun olduğunu belirtmenizi rica ediyorum.

İyi forumlar.

3. Benim de bazen 1 irisim patlamıştı bu sorun yüzünden.

4. aga 4 irisim gitti yazdım supporta cevap yok kafayı yicem o kadar geliştirme o kadar emek boşamı gidicek oyundaki problem yüzünden bizim zararımızı kim karşılayacak tam bir fiyasko başka açıklaması yok oynamayın oyunu diyolar kısaca bize .

5. Droidleri uridiumla tamir ediyor tamir kuponu ile değil. Geminizde yeterli uridium olmadıı için patlamış olabilirmi? Bende cpu sorunsuz şekilde çalışıyor