Droit tamir cpu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 22 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben 2 ghangarım 1 inde aegis 1 inde goli var ben aegisken goliye geçmek istiyorum (droit tamır cpu sunu butun droitlerin hasarı 0 iken ve 2 konfiye koydum)
    şimdi bne konfiyi silip bütün eşyaları goliye koydum ama şimdi ben bi kaç kes patladım droitlrein hasarı 8 ama konfiyi silip goliye koyunca droit tamir cpu tamir edermi etmezmi korkuyorum sizin bi bilginiz varmı işin kısası (droit tamir cpu 0 iken konulmuş ama droitlerin hasarı 8 olunca diğer gemiye konulmuş tamir edermi) ?? yardım eden herkese teşekkür ederim :))

2. Droit Tamir Cpu Tamir Etmez :D Droitlerin Seviye Düştüğü Zaman Patlamamasını (Yok Olmamasını) Sağlar :)

3. Merhaba ,

Net bilgim yok fakat patladığınızda belli aralıklarla da hasarları kontrol ederseniz riskli olabilir dediğiniz kısımda kendiniz tamir edebilirsiniz. Ben biraz klasik düşüncede olduğum için kendim kontrol ediyorum.

Zaten çok fazla aktif olamadığım için hasar artmıyor. :D :)

İyi forumlar.

4. :D

5. yk kardesim tmr kuponun veyta urin varsa tmr ediyo irisin hasarı 99 olunca ? yoksa öle değilmi ? :)

6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kardeşim öyledirde sen % 85 olunca kendin et ne olur ne olmaz diye % 99 u bekleme

7. zaten öle yapıyorumda unutursam ytamir edermı diye merak etmıstım

8. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

şuana kadar ben hiç kullanmadın ama sen en iyisini yapıyorsun hem tak hemde kendin yap ne olur ne olmaz diye :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.