droit tamiri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-*MAnYaaK*-* tarafından 27 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. droitlerimi tamir edemiyorum tamir butonuna tıkladığım zaman tamir butonu siyah bir ekranın içinde kalıyo basamıyorum butona ve supporta mesaj attım ilgilenmediler ne yapmam lazım ??

2. Cloud

Cloud User

Eğer Diroitler Flax ise yeterince kredin yoktur.

Eğer Diroitler İris ise yeterince uridium veya tamir kuponun yoktur.

3. anlatamadım galiba herşey var oyunuda 4 senedir oynuyorum buton siyah bi ekranın içinde kalıyo tıklıyamıyorum

4. Merhaba ,

Hangar > Ekipman kısmına gelim Droitler bölümüne tıkladıktan sonra tamir etmek istediğiniz Droit'e tıklayın. Tamir et kısmı aktif olacaktır.

Tamir ettiğinizde bir seviye geriye düşecektir. 6 ise 5 , 5 ise 4 , 4 ise 3 v.b şekilde olacaktır.

İyi forumlar.

5. modum hepsini biliyorum tamir butonu şeffaf siyah bi ekranın içinde kalıyo tıklıyamıyorum

6. Cloud

Cloud User

Dediğim gibi tamir etmek için yeterince kredi veya uridiumun yoktur.

7. Merhaba ,

Farklı tarayıcı ile deneyebilirsiniz. Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyip deneyebilirsiniz.

Flash Player bazen otomatik güncellemiyor bu nedenle güncel olup olmadığını kontrol edip gerekirse manuel olarak güncelleyiniz.

Ayrıca tarayıcınızın eklentiler kısmını kotrol edin. Bazen birden fazla Flash Player versiyonu etkin gözüküyor ve çakışmaya neden oluyor.

İyi forumlar.

8. iki gündür böyleydi şuan düzeldi modum nasıl olduysa açıklamar için teşekkürler

9. Merhaba ,

Rica ederim sorunun çözülmesine sevindim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.