Droit tasarım düzenleri hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hakann144 tarafından 13 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hakann144

hakann144 User

Merhaba beyler goli Diminisher tasarımını kullanıyorum ağır konfide burgu tasarımım var ağır konfiye hangi tasarımı almalıyım 2lf4 gerisi lf3 4 iris 8 bo2 im var teşekkürler iyi forumlar:rolleyes:

2. Merhaba ,

Kalp , Halka yada Güve olabilir fakat oyundaki kullanım amacınıza göre değişebilir.

İyi forumlar.

3. hakann144

hakann144 User

Normal ağır konfimde burguyu kullanıyorum hız konfide hangiisini kullanmalıyım sizce halkayı hız konfimde kullanırsam olmaz gibi hızımı düşürüyo kalp en mantıklı gibi güvenin açıklamasından pek anlamadım saniyede %1 düşürmek ne oluyo ki
    o_O

4. Merhaba ,

Acele etmenize gerek yok bir kaç gün daha bekleyebilirsiniz. Gelecek yorumlara göre karar verirsiniz.

Saniye'de %1 düşürmek demek azaltacak anlamına geliyor. Yani bir yerden sonra kalkan değeri 0 olacak.

İyi forumlar.

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Saniyede %1 düşmeyi anlatayım.Sende 200.000 kalkan var diyelim.Bu kalkanın %1 i 2000 kalkan eder.Yani saniyede kalkanın 2000 azalacak ve kalkanın tamamen bitene kadar devam edecek...

hakann144 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.