Droit Uçuş Düzeni Karıştırıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olmalımı

1. Olmalı

oy sayısı 2
    13,3%
  2. Olmamalı

oy sayısı 9
    60,0%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 4
    26,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bunu Standart hariç ikiden fazla uçuş düzeni olan herkes ücret ödemeden kullanabilir.
    Şimdi elimizde olan iki droit uçuş düzenini seçiyoruz. Sonra iki uçuş düzeninin istediğimiz iki iyi yanını ve hangisi gibi gözükeceğini seçiyoruz. Ve oyun teknik olarak bize bir ceza veriyor.
    Mesela 1k sıkan bi leonov düşünün bu ok ile hasarmı versin yoksa kalkan ile az vurup kalkanmı arttırsın. Şimdi bu leonov Ok ile kalkanı seçiyor. Mesela Ok'tan %15 Roket hasarı seçti Kalkandan %7,5 Kalkan seçti. Oyunda ceza olarak -%5 hasar verdi.
    Yada
    Bi albay düşünelim. Kıskaç ile Güve'yi karıştırdı. %20 darbe puanı %3 hasar dedi. Cezasıda -%50 kalkan. Mesela
    Dikkat!!! Aynı iki özelliği karıştıramazsınız. Yani Kalp ile Kalkan karıştırılamaz. Yada İçiçe açı ve ok.
    Siz ne düşünüyorsunuz. Belkide rütbe sınırı gelebilir yada görünüm standart olabilir.

Son düzenlenen: 15 Ağustos 2014
    Jameika-TR bunu beğendi.
  2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Çok fazla sıkıntı olur diye düşüyorum :)
    Ben oyumu diyer arkadaşarım ben konunun gelişmesine göre kullanıcam.

3. Bence olumsuz .. Çünkü bu yenilik sadece güçlü gemilere yöenlik olacağını düşünüyorum .. Çünkü kasılıp gemisini geliştirmek isteyen biri en fazla alabileceği uçuş düzeni 1 veya 2 dir .. Bunlarda büyük olasılıkla Kalp ve Elmas'tır. Senin belittiğine göre de bu düzenler birleştirilemez .. Diğer açıdan bakarsan da güçlü gemilerin hemen hemen tüm uçuş düzenleri mevcuttur.. Onlarda baskında veya kasılırken istediini karıştırır ve diğerlerini mutlak surektle geçer yani ..

4. Bence de üstteki arkadaşların yorumları mantıklı geldi böyle bir yenilik sıkıntı yaratabilir güçlüler iyice fark atmış olur o yüzden olumsuz.

Jameika-TR bunu beğendi.
  5. Ancasin

Ancasin User

Oyum olumsuz, çünkü çok karışır. Hemen örnek vereyim. Mesela ben güve ile yengeçi karıştırdım diyelim. Hem güve ile rakibin dp sini daha hızlı indirecem, aynı zamanda da yengeç gibi kalkanım olacak, yani bana saldıran kalkanımı yıkmadan dp mi yıkamayacak. Dediğin gibi -%50 kalkan geldi diyelim, alırım çift kalkan desteği olur biter. Ama çok sağlam bir gemim olmuş olur. Bu da sadece güçlünün işine gelir. Yenilikler tek tarafın işine gelmemeli, herkes için yararlı olmalı. Gelişmeye çalışan kişilerin de kıskaç, güve vs. falan kullandığını sanmıyorum :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  6. Jameika-TR

Jameika-TR User

Oyumu saklamıstım bu yorum olumsuz oy vermem için gayet yeterli.
    Benimde oyum olumsuz arkadaşa kesinlikle hak veriyorum :)

Ancasin bunu beğendi.
  7. Hiçbiriniz anlamadınız beni seçtiğin uçuş düzeninin yeteneklerinden oyunun seçtiklerini kullanabilirsin
    Ve kalp ve elmas karışabilir ben aynı yönde artılar karışamaz dedim yani elmas ile kalbi karıştır %1 kalkan -%10 dp %5 kalkan olur mesela

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.