Droit uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KRAL_LODOS tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

Burgu uçuş düzeni alacam yanınada kalpmi elmasmı alayım ?

2. Bana kalirsa Burgu ucus duzeni almadan once Kalp ve Elmas ucus duzenlerink alin.Fakat illa ki alacagim derseniz Burgunun yanina Kalp alinabilir

3. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Gemi özellikleri uçuş düenlerinde çok önemli.Burgu kesin fikriniz kalp veya elmas almanız için vereceğimiz tavsiyelerin doğru olabilmesi için gemi özelliklerini verebilirmisiniz.
    Hayırlı bayramlar.

Keyifli forumlar.

4. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

gemi aegis 4 iris 4 flax lazerler kalkanlar ve iticiler full elit 2 lf4 var pet var ve 18 arge ayrıca cerrah tasarımımda var

5. Bana kalirsa Kalp ve Elmas alabilirsiniz._Ayrica suan icin flaxlari iris yapmaliisniz

6. eray

eray User

Kredi ile 4 iris almalısınız öncelikle.Ayrıca pet için de 8. seviyeye kadar yakıt dışında hiçbir harcama yapmayın gereksiz oluyor.Etkinlği değerlendirebilirsiniz.
    Bence Kalp>Elmas>... şeklinde gitmeli.

7. SpookS

SpookS User

Merhaba,

İlk önce irislerinizi fulleyin.Çünkü irisler kalp düzeninde gerçekten çok etkin rol oynamaktalar.İrislerinizi tamamladıktan sonra kalp ve elmas alın.Bu şekilde daha iyi olacağını düşünüyorum.

Keyifli forumlar.