droit uçuş düzeni

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve oksijen-kafayaptı tarafından 11 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle merhaba benim gemim diminisher ve aegis var bo2 hız ekstralar irisler full petim var vip kullanmıyorum 4 lf4 var lf3 ler 2. seviye ve 40 küsür tane bu arada uçuş düzeni alacağım kasılmak öncelikli hedeffim vs sevmiyorum cubikon dönmek için ve kasılmak için elmas düşünüyorum nasıl olur ?
    veya sizin önerileriniz burgu denecektirde zararı baya bir var

Son düzenlenen: 11 Kasım 2019
  2. Merhaba dostum ben yeni başayan arkadaşlarıma kalp burgu halka elmas güve tavsiye ediyorum.

3. güvem ve iç içe açı uçuş düzenlerim var credilik düzenlerin hepsi var ben tek başıma cubi dönmek için aegisle elmas mı almalıyım yoksa kalp mmi burgu ile kalkanı bitecektir muhtemelen

4. Burgu diyecektim ama sizin aklınızda olan elmas :D

5. ateistkeci

ateistkeci User

Burgu %20 lazer hasarı sağlamasıyla fazlasıyla katkılı bir düzen oluyor önerim o yönden

6. Eski

Eski User

İlk olarak burgu sonra kalp almanı tavsiye ederim gerisi sana kalmış. Zaten aegis varmış kalkanını kendin basarsın. Şuan bu ekipmanla cubi dönemezsin, bence şuan için elması alma.

7. bu ekipmanla 50k canı aklıyor ve patlıyorum :)ama kalp almayı düşünüyorum çünkü kalkanı ve darbe puanı yavana atılacak gibi değil

8. Merhaba,

Değerli oyuncu bu konuda bende burgu taraftarıyım ama diğer düzenlerden hangisi işinize gelirse onu kullanabilirsiniz.
    Kalkan nüfüzü veren bi düzen vardı dimishinerle birlikte iyi hasar vurabilirsin.
    Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

İyi forumlar.

9. teşekkürler herkese burgu alıyorum konu kapanabilir

10. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Çözüme kavuştuğunuzu görmek çok güzel; İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.