Droit Uçuş Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyHashirama tarafından 9 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Arkadaşlar ben x3 de 330k uri çekebilirim 1ay sonra falan.

Herkez kasılmak için Elmas uçus düzeni al diyor neden acaba bence Güve daha yararlı Gücünde varsa direk %20 civarı dp ye vuruyo tallon da falan daha yararlı olmazmı yada bnm kuzen kalp al diyor sizce ne alim ?

Kasılmaklık birde nedenini söleyin lütfen.

2. Leonov : İç İçe 1-4 1-3 kasıyorsan

Cubi kesiyorsan : Elmas Yada Kalp

Güve baskında daha iyi çünkü her saniyede %1 kalkanını azaltıyordu sanırım.Cubide o düzenle zor dayanırsın

3. Tr3 de başlıcam zaten 7levelim vardı hatırlıyosam ama kasarım full istanbula geçince Geneli için ne alim önerin nedir

4. Elmas ile kristallon kesebilirsin.Elmas kalkanını saniyede 5 bin olarak yeniliyor.Kristallonda 4 bin civarı vurduğu için rahat rahat kesersin.

5. 7 lvl çarın varsa droit düzenini ne yapacaksın o lvlda lf3 ve bo2 yürüsene

6. Şimdi o vursa bile yenileniyor değilmi ?

7level çar da ben 1ay sonra falan çekicem 1ay full kasıcam hesabı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ağustos 2014
  7. Evet hasar alsan bile yeniliyor.Saniyede 5 bin k kalkan.

8. Onu bilmiyordum.Diyorum neden alırlarki yenilenmicek nasıl olsa :)
    Saol

Konu Kilitlenebilir

9. Nebulous

Nebulous User

Merhabalar,

Ben daha farklı düşünüyorum.Benim oyum,elmas uçuş düzeninden ziyade yengeç uçuş düzenine. :) Yinede son kararı verecek sizsiniz. :)

Saygılar,
    Nebulous

Konu kilit

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.