Droit ve pet görsel tasarımları satılabilsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **HUNTER** tarafından 14 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangarları hurdalığa çeviren bu tasarımlar satılabilsinmi?

1. Evet satılabilsin,hangarda rahatlama sağlar

2. Hayır satılmasın,ben hangarımın çöplük gibi olmasını seviyorum

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kaç gündür düşünüyordum açsam mı açmasam mı diye böyle bir konu teşekkürler +1

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forum üyelerinin ip lerinden hangi hesaplara girdiğini görebiliyoruz. Bu şekilde haksız oy kullanıyor ve kendi konunuza mesaj yazıyorsunuz.. Diğer hesapların mesajlarini sileceğiz.

İyi forumlar.

3. ONURBEY

ONURBEY User

Forumda da mı hile yapmaya kalkışanlar var, diyecek bir laf bulamıyorum, ALLAH kolaylık versin, Sayın SMOD um.

Saygılarımla.

.Paradoks. ve VALEYARD bunu beğendi.
  4. dün gece sıfırdan bir hesap açıp deneme yaptım ve gördümki bomboş hesap bile porttan atlamıyor yani bu konular tamamen oyalamaca, bir arkadaşa supporttan fazla mermin var demişler oda bir kısmını satmış, bu kişileri işten atıp kalifiye bir ekip kurulmadıkça darkorbite çözüm yok.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ekim 2018
  5. .üYe.

.üYe. User

Gereksiz öğeler satılıp hurda yani Scrap elde edilebilir. Malum elde edilmesi gerçekten zor.

.Paradoks. ve VALEYARD bunu beğendi.
  6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Mantıklı bir fikir. Bunun için yeni bir konu açıp anket eklemenizi öneririm.

7. .üYe.

.üYe. User

pekala bunu yapıcam fakat forumun yeterince aktif olmaması üzücü. Bazı arkadaşların çok güzel fikirleri var destek veren yok. Aklımda birkaç fikir daha var zamanım olunca görselleştirerek paylaşıcam. tavsiyeniz için saolun

VALEYARD ve .Paradoks. bunu beğendi.
  8. valeyard adminim apocalips acmıorm sebebi ise tek bir tane diroit tasarımı vermesi bunu daha oncede iletin die konu acmıstm kutunun hic bi cazip yanı yok en azından 10lu set koysalar tek tek degilde actıgmz 5-6 kutunun bi anlamı olması icin tekrardan iletme imkanınızz var ise rica ediyorum

9. aslında uber mordonda %40 düşme oranı var yüksek bi oran sonrasında uber saimon %18 yada 16ydı hatırlamıyom bu yüzden bence düşük uber mordon kesmek haricinde eldeetmesi gercekten çok zor oranları arttırsalar iş olacak,nereden baktıgımı soracak olursanız gb yabancı forumdan bakmıştım düşme oranlarına azcık arastırmayla bulabilirsiniz

10. .üYe.

.üYe. User

Evet oranlar kesinlikle arttırılmalı. Ayrıca envanterdeki gereksiz eşyaların Montaj malzemelerine dönüştürülmesi fikri bence mutlaka getirilmeli. Fikir havuzuna açtım destek verirseniz sevinirim.

11. **HUNTER** hocam gözün aydın

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizi tebrik ederim, önerdiğiniz fikir gerçekleşmiştir.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.