Öneri Droitler İle İlgilenenler İçeri(Hasarlarla ilgili)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DraydiBoy tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Koyunu Beğendiniz mi ?

1. Evet.

oy sayısı 2
    40,0%
  2. Geliştirilmeli.(Sebebini yazarsanız sevinirim)

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Hayır.(Sebebini yazarsanız sevinirim)

oy sayısı 3
    60,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DraydiBoy

DraydiBoy User

Merhaba;

Öncelikle droitlerin hasar almamasını desteklesem de olmayacak gibi tahmin ettiğimden bu konuyu yazmaya karar verdim.

Sistem tarafından belirlenen bir güçlendirici gelecek İRİS, APİS, ZEUS için ayrı Flax İçin ayrı bir güçlendirici olacak.
    Güçlendirilme alındıktan sonra 24 saat aktif kalacak.(Saat Değişebilir)
    24 saat boyunca her patlamada %x kadar hasar gelen droitlere %2 daha az hasar gelecek.
    İRİS, APİS, ZEUS Fiyatı: 10.000 Uredyum.(Fiyat Değişebilir)
    Flax Fiyatı: 250.000 Credi olacak.(Fiyat Değişebilir)

2. Zaten her patlamada %2 ila %3 ikisinden biri hasar alıyor. Alın oto droid tamircisini koyun envantere oynayın. her iki konfiye ayrı bir tane koyarsanız sıkıntı yaşamazsınız. Ha yer yok diyecekseniz de uzun zamandan beridir de lazer roket sınırı kalktı. Alın 100k roket 5m x1 dahasına da oto cpu ları kullanmayın.

TheMaster bunu beğendi.
  3. WolfWar

WolfWar User

Güzel fikir +1 verdim ama %2 az hasar ve 24 saat için 10.000 uridium vermem.

4. Merhaba ,

İmza kısmınızda link bağlantısı var. Forum imza kuralları gereği link yasaktır. En kısa zamanda link'i kaldırınız.

İyi forumlar.

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

konuyu kilitleyebilirsin modum konu olumsuz oldu.

6. Merhaba ,

İmza düzenlemesi için teşekkür ederim. :)

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.