Droitler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xCelal6060x tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Böyle bir ayar olsun mu ?

1. Evet

69,2%
  2. Hayır

30,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim isteğim; ayarladan Droitleri actıgımızda Bütün oyuncuların ki gözüküyor.Baska bir ayarla Sadece kendı Droitlerimiz bize gözüksün diğer türlü Cok kalabalık oluyor Birsey gözükmüyor baya engel oluyor oyuncuya ama sadece benım droitlerim gözukurse ayarlardan acınca sıkıntı olmaz istegimi yaparsanız sevınırım...Kolay gelsin

2. Öyle tek kişinin istemesiyle olmuyor sanırım .. Konunun başka arkadaşlar tarafından da desteklenip belirli bir talep aldığı zaman Moderatörler isteğinizi Gerekli yerlere bildireceklerdir .. Yani hemen olacak diye birşey yoktur ...

3. TheMaster

TheMaster User

Güzel Olurdu. +1

4. Prophecy

Prophecy User

Olur güzel fikir

5. Oyum olumsuz çünkü kendi droitlerin gözükse diğerleri gözükmese ne farkedecek ki hem mesela droitlerine seviyesi düştü mü diye bakmak istersen ayarlardan droitleri açarsın bakarsın tekrar kapatırsın bu kadar küçük şeyler için yenilik yapmaya gerek yok.

Jameika-TR bunu beğendi.
  6. **CoLa**

**CoLa** User

Bence hic gerek yok

7. Merhaba ,

Uzun zaman önce droitleri göster olayını kapattım. Ne kendimin ne başkalarının droitlerini görmüyorum daha temiz bir görüntü oluyor. :)

İyi forumlar.

8. Jameika-TR

Jameika-TR User

Grup savaşlarında iyi oluyor en azından 10 herkül 10 havoc ayıra biliyorsun zaten ZAI görünce kacıyorum ben :D

9. GreenShort

GreenShort User

Görsele önem veren biri olarak hem temiz bir ekran hem de kendi gemimizi ve dirotlerimizi tam anlamıyla görebilmek hoş olurdu. Destek +1

[Makina eski diye görselsiz oynuyorum. Haritaya alıştım ama diroitlerin olmaması beni benden alır :'( ]

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.