DROİTLERİM ACİL!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve samet.841 tarafından 3 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. samet.841

samet.841 User

:) gemler bedava tamir edlerken drotler bedava tamir edilmiyor mu

2. samet.841

samet.841 User

vip üyele için diyroum

3. Bende vip üyeler için diyorum.

4. samet.841

samet.841 User

:) ynlı o şeyler defişti onlara heryerde tamir dae uceretsiz oldu ancak bu bnim birçok sefer bama geld ne kupon nede uri drotlerim tamir oldu ne iş

5. Benim yardımcı olacağım bu kadar bundan sonrası CM'nin işi :)

Dediğin gibi bazı şeyler değişti ama forumda ki linklerde eski yazılar var.Niye değiştirilmiyor bilmiyorum :D

SAMET.GÜNDOĞDU bunu beğendi.
  6. samet.841

samet.841 User

:D :D vallaha kafanı agrıtm k.b
    cevaplar için sagal

7. Önemli değil can sıkıntısından forumdakilere yardımcı olmaya çalışıyorum ;)

8. samet.841

samet.841 User

:D oyunu oynasa :D

9. Biraz Oyun :D Biraz Forum :D

10. samet.841

samet.841 User

:) hm analdım
    oyuncu nikn ney ?

11. vip olman bir şey değiştirmez yine uridiumla tamir eder sadece yarı fiyatına. en iyisi binlerce tamir kuponun olacakk :)

Son düzenlenen: 3 Ocak 2014
  12. Konu başka yöne doğru gidiyor :D

CM konuyu gelip kilitlemeden hem sizin sorunuza yardımcı hemde forumda ki eski linklerin niye güncellenmediğini açıklasın :D

13. samet.841

samet.841 User

:D VİP demi sökmüyor bn bedava diye blyordum peki bir çok kez patladım hiç tamir kuponum ve urim yoktu o iş nasıl oldu yaw ::::::DD :DD :D :D :D

14. şimdi mod gelir konu kilitler :)

15. Merhaba ;

Diroit Tamir CPU tamir edeceği zaman var olan tamir kuponundan harcamaz, uridium'dan harcama yapar. VIP iken diroit tamirleri bedava değildir. %50 indirimlidir. Bedava olan şey gemi tamiridir. KARANLIK MOD'umuzun da demiş olduğu gibi diroitlerinizin hasarı %70'i geçik iken takmış iseniz CPU bir etki etmez, bundan sonra dikkatli olun, geçmiş olsun.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.