DSE HATASI

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve xf4cker-TR tarafından 11 May 2026 20:46 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xf4cker-TR

xf4cker-TR User

ya yemin ederim bıktım usandım bu oyunu oynamaktan support'a yaz dediniz yazdık ne bu saçma message spam hatası abi. 3-4 günde bi hata düzeltilemez mi ya

DSE kapısında o kadar beyaz harcadım yeni gemi ile başladım ama korumam gereken ambulans NPCsini bu hata yüzünden koruyamadım. NPC lere tıklayamıyorum ki petde vurmuyo canavarlar bana vurmadığı için. rezil ettiniz yine oyun zevkimi. ya bi oyun ancak bu kadar hata ile dolu olabilir. ancak bu kadar bakımsız olabilir. asla hiçbir sorunu çözemiyorsunuz yazıklar olsun ya

titans___ ve TOZ_OLL[EFSANE] bunu beğendi.
  2. xf4cker-TR

xf4cker-TR User

ayrıca galaxi yolculuğunda npclere verdiğim hasar görev kapsamında sayılmamış bir tane bile doğru işiniz yok yemin ederim ki

3. Aynı sorunu bende az önce yaşadım ve buraya uğrim dedim adamlar bir açıklama bile yapmıyor harbiden usandık yeminle

xf4cker-TR bunu beğendi.
  4. xf4cker-TR

xf4cker-TR User

3 hafta falan oldu yeniden indirdim oyunu yıllar sonra, Allahtan lf5 mf falan işine girişmedim para yatırıp, vardı aklımda Allah korumuş resmen yoksa cidden sinir krizleri geçiriyodum şuan. zaman geçirmeye boş boş takılalım öyle, ciddiye alıncak bir oyun olursunuz umarım bir gün

5. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Yaşadığınız mağduriyetin farkındayız ve geliştiricilerimiz bu hatanın çözümü için çalışmaya devam ediyor. Teknik inceleme için Unity/Flash bilgisini ve Unity sürüm numaranızı Support ile paylaşmanızı rica ederim. Teknik incelemeler ve hata kaydı bildirimleri Support üzerinden yapılmaktadır.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.