düello!!

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by sdfsdfsd3443, Nov 4, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Credits Milyarderi Pars Admin karşısında Jackpot kazananı Jeriko var. Bu muhteşem duelloyu kim kazanacak? Bu sorunun yanıtını öğrenmek için sizleri Cuma günü saat 20.00’ daki yayınımıza bekliyoruz.

Aynı zamanda 50 Adet ve toplamda 1000 TL değerindeki kodlar ruffle sistemi ile bizleri izleyen abone üyelerimize verilecektir.

Sizlerde twitch yayınımıza katılmak istiyorsanız. Detaylı olarak kendinizi tanıtarak destek ekibimize yazınız.​
    Son düzenlenen: Bugün 11:36

nası Aynı zamanda 50 Adet ve toplamda 1000 TL değerindeki kodlar ruffle sistemi ile bizleri izleyen abone üyelerimize verilecektir.

alcaz?

2. Merhabalar,

Söylemek istediğinizi tam anlayamadım neler kazanacağınız şeklinde bir sorumu sormak istediniz.?

İyi forumlar

6777gg likes this.
  3. 6777gg

6777gg User

hayır modum bu kodu nası alca demek istedim?

4. Merhabalar,

Sorunuzu tekrar yazdırdığım için özür dilerim. dağıtılacak olan olan kodlar yayın esnasında verilecek yani yayını takip etmeniz gerekiyor. başka bir sorunuz olmayacaksa konuyu kilitleyelim mi?

İyi forumlar

sdfsdfsdf423 likes this.
  5. peki modum ama nerden ıslıycez? bu sorumuda ceap erirsenız seinirim kusura bakmayın leptop tusları eksık :D hep yanlış yazdım.

6. modum kodlar tek kullanımlıkmı olacak çoklumu?

7. Merhaba ,

Twitch'e kayıt olup Darkorbit kanalını takip etmeniz gerekiyor. Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Tek kullanımlıktır.

İyi forumlar.

8. Merhabalar;

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim?

İyi forumlar.

9. İlk olarak adminimin dediği gibi takip etmen gerekiyor yoksa kazansanda kodu alamazsın.

İkinci olarak yayında admin söylediğinde twicthdeki chate "ruffle" yazacan bunu nasıl yazdığını gösterir büyük ihtimal. Yazınca çekilişe katılmış olacan, adminde rasgele birini seçip kod yollayacak (Seçimi sistem yapıyor galiba).

Not: Tecrübeme göre böyleydi.

Thread Status:
Not open for further replies.