Destek DÜELLO!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 4 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Merhaba arkadaşlar burada bizleri ruffle sistemi ile izleyen abonelerimize verilcektir. diye bir ibare yer alıyor, peki bu sistem ne daha önce yayınlar sürekli olarak twitch üzerinden yapılıyordu. Bu etkinliği izleye bilmek için ne yapmamış gerekiyor? Nedir bu ruffle sistemi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

2. twitch de darkorbit kanalına abone olcan ve yayını izlicen admin bi tuşu bascak ordan yayını izleyen birinin ismi çıkıcak özeldne ona kod vercek

3. twitch e zaten üyeyim ve etkinlikleri izliyorum. ama twitch,2den nasıl kod vericekler yani mesaj olarak mı göndericekler.

4. aynen ama takip ediyor musun kanalı bi de üyeğinle giriş yap izle

5. Evet takip ediyorum. ve üyeliyimle izliyorum giriş yapıp izliyorum, yani ruffle sistemi diye bir şey görünce kafam bulanıklaştı sadece o zaman bir sorun yok mu teşekkür ederim . :)

6. evet videoyu izlerken adın çıkarsa heyecandan camdan atla sadece :D :p

7. BigpointTR kanalını taki ediyoruz değil mi? :d teşekkur ederim kardeşim inş bakalım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Kasım 2015
  8. inş sana ve bana da kod düşer :D çok lazım :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Kasım 2015
  9. benim şimdi %30 indirim var ama sadece petin lf4 lerini geliştirmek ve 1 teknoloji yeri acmak halka ucuş duzeni ve pet icin kalkan yerlerini 12 tane ve 9 tane lazer protokolum eksik :D baya uri gidicek heralde şu anda 650 kusur uri var hazırda bekletiyorum. inş sanada bana cıkar başka sorum yok konu kilitlene bilir tekrar teşekkür ederim :)

10. saol :D

11. son sorum bu '' Detaylı olarak kendinizi tanıtarak destek ekibimize yazınız.'' derken ne demek istemişler :D

12. eray

eray User

Twitch yayınına katılmak için,yani misafir olarak.

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bin kisi gelse binde 50 :D bize cikmaz

14. yani takip edenler kendilerini tanıtmak zorunda olmayacak değil mi_? :)

15. Ruffle sistemi aslında PARS adminin uydurduğu bişey :D

Twich yayınlarında çekiliş yapmak isteyen kişiler çekiliş programını açar ve der ki " chatte ünlem xxxx yazıp çekilişe katılın " .. Burada ki xxxx kısmına çekiliş kodu neyse onu yazarsın.. PARS adminde !ruffle olarak yapıyor.. yani istese !pars ya da !falanfilan da yapabilir :)

16. Merhaba ,

Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

Konuya gerekli cevaplar verilmiş başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

17. buyrun modum cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim :)

18. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.