Bug / Oyun hatasi Dükkan hatası yardım edin ...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MisTeRYBoSZ™ tarafından 19 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dükkan silahlar bölümünden lf3 lazer almam gerekiyordu 3 adet ama hata verdi cm ye sordum çıkıp tekrar girin dedim bende çıkıp girdim bu seferde sadece 2 tane alabildim şimdi 1 taneyi alamıyorum yardım edin.. iyi forumlar :D

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Tam olarak sorununuzu anlamadım. Yeterli Miktarda Uridium ' a sahip olduğunuz halde mi satın alamıyorsunuz ?

Keyifli Forumlar

3. evet premium var ve 9.500 uridium a alabiliyorum bende 9.576 uridium var ama alamıyorum.

Şu şekilde

Böyle oluyor sanırım şimdi anlattım :D

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Premium sürenizin bitmediğinden eminseniz , Durumu Support ' a bildiriniz. Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Keyifli Forumlar

5. Merhaba ,

İndirimlerden yararlanabilmek için almak istediğiniz neyse ve maliyeti neyse o kadar uridium olması lazım. Yani LF-3 10.000 uridium ve indirimden yararlanabilmek için 10.000 uridium gerekiyor. Alım esnasından indirim uygulanır ve indirimli fiyattan alırsınız.

İyi forumlar.

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.