dükkan indirimleri hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve joetly tarafından 15 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. joetly

joetly User

Merhabalar

İndirim günleri ile ilgili çok falza konu var. çoğu konuyu dolaştım ama bulamadım. o nedenle açtım.

1 - Dükkan indirim günlerinden yararlanabilmem için vip üye mi olmam gerekiyor?
    2 - Eğer yararlanılabilir ise ilave vip ile ekstra bir indirim alma şansım var mı?
    3 - uridium aldığımda aynı zamanda vip üyeliğim oluyor mu?
    4 - sonuncu ve en önemlisi oyuna girdiğimizde kampanyalar penceresi açılıyor yada ana sayfada (misal payment yazan ürünlere) tıkladığımda sadece o ürüne ait dükkan sayfasına gidebiliyoruz. alış veriş sitesini (ya ben bulamadım bir türlü) yada sadece kampanyalardan mı seçebilirim? yani ben atıyorum 50-100 bin yada 500 bin uri paket paket fiyatlarını görebiliyor muyum?

2. özdemir.x

özdemir.x User

1. sorunun cevabı vip olmana gerek yok. Eğer o ürünlere özel indirim geldiyse indirimden yararlanırsın fakat vip + kendi indirimin olursa bu indirim %60 a kadar ulaşıyor diye biliyorum.
    2. si dediğim gibi vip %5 lik bir indirim sağlıyor.
    3. uridium aldığında vip üyeliğin olmaz vip üyelik ayrı olarak abonelik kısmında satılmakta.
    4. oyunun ana sayfasına girip uridium al kısmına tıklayarak hem abonelikleri hem uridium paketlerini ayrıca kampanya paketlerinide görebilirsin.

.Paradoks. ve .Kuasar. bunu beğendi.
  3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

özdemir.x arkadaşımızın verdiği cevap için teşekkür ediyorum. Arkadaşımızın verdiği cevaplar doğrudur. Başka bir sorunuz yok ise konun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. RobinKudin

RobinKudin User

ayrıca bu ay günlük ödülde olan indirimden faydalanabilirsin vip alırsan uridiumla alacağın şeyler ucuzlayacak sana tavsiyem 24. günde vip alırsan sonraki aya da 25.gün vip ödülünü de alırsın

5. uninstable

uninstable User

Bununla ilgili olarak vip + indirim avantaj paketi + 25.gün indirimi ile toplamda %55 oluyor değil mi uridium ile alışverişler için ?

6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Aldığınız indirim paketi, 25. gün ödülü olan indirim paketi ile birleşmez. Bundan dolayı indirim %55 ulaşmaz, mevcut paketinizin süresi uzar.

İyi oyunlar.

7. uninstable

uninstable User

Off bunu bilmiyordum teşekkürler.

8. RobinKudin

RobinKudin User

aynı soruyu bende sormuşrum ama vip + %25 indirim ile %30 olmaz mı

9. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Vip paketi ve indirim paketi ile %30 indirim kazanabilirsiniz. Yalnız dediğim gibi bahsi geçen iki paket birleşmez.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Haziran 2019
  10. RobinKudin

RobinKudin User

güzelmiş...

11. Peki sayın modum bir şey daha sorabilirmiyim ;
    Dükkana indirim geleceği ve nelere indirim geleceğini nereden nasıl ögrenebiliriz ? 1 m uridium var ayırdım harcayacağım ona göre ?

12. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Dükkan indirimlerinin belirli bir tarihi ve saati yoktur, sistem tarafından atanmaktadır. Buradan haftalık olarak güncellenen etkinlik takvimini takip edebilirsiniz. Olası bir dükkan indirimi durumunda forum üzerinden de duyurusu yapılacaktır, foruma da daha sık girip kontrol etmeyi unutmayınız.:)

İyi forumlar.

Minerva ve .Paradoks. bunu beğendi.