Dükkan İndirimleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Eski tarafından 23 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eski

Eski User

Dükkanda pet eşyalarına indirim geliyor mu? Yüzde kaç geliyor ve geldiyse en son ne zaman geldi?

Bir de takvimde falan varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

2. Son 3 aydır aktif olarak oynuyorum ve indirim geldiğini hiç hatırlamıyorum.

3. Genelde yılbaşlarında geliyor, 31 aralık akşam saatlerinde gelebilir.

Eski bunu beğendi.
  4. Eski

Eski User

Ben önceden olduğunu hatırlıyorum ama dediğin gibi şu sıralar görmedim.

Hmm bu dediğin dükkan indirimlerine pet eşyaları da dahil değil mi?

5. Aynen geliyor eskiden rsb ye filanda geliyordu ama geçen yılbaşı rsb ye indirim gelmedi.

Eski bunu beğendi.
  6. Eski

Eski User

O zaman elimdeki urileri bekletmek daha mantıklı zaten az kaldı şurda yılbaşına. Teşekkürler.

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Şu an için takvimde yer alan herhangi bir dükkan indirimi söz konusu değildir. Tekrar gelir mi, gelirse ne zaman gelir belirsizdir, bu olay merkez ekip inisiyatifindedir. Fakat yine de dediğiniz gibi yılbaşına az kaldığı için beklenebilir.

İyi forumlar.

8. Eski

Eski User

Teşekkürler konu kilitlenebilir.

9. suan anasayfada dükkanda %10 indirim yaziyorda bu indirim gorünmüyor ve kalan süre ilerliyor

10. Eski

Eski User

Evet ben de farkettim.

11. uridyum katlayıcı vip gibi şeylere gelmiş o %10 indirimi

12. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Oyunda yer alan payment ürünlerine %10 indirim gelmiş durumdadır, konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.