Dükkanda %10 İndirim hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =BOZKIЯ=[ηєƒяєт] tarafından 31 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. haberlerde dükkanda %10 indirim var diyor ama dükkanda indirim yok gözükmüyor , emin olmak için birazda cephane aldım fakat indirimsiz şekilde urimi aldı . sebebi ne bunun?

2. Dükkanda değil alışverişte indirim. Gaymeleri sayarken indirim.

3. Merhaba,

Dükkanda sadece payment alımlarında %10'luk bir indirim bulunmaktadır.
    Satın alımlarınızda geçerli olacak bu indirim de para birimiyle alakalı bir sorun bulunmaktadır, rapor edildi kısa zaman içerisinde düzelecektir.

İyi forumlar.

4. kupon kullanılamadı diyor geri gelecekmi,yoksa bittimi indirim süresi ?

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz 29 Ekim için dağıtılan kuponlar ise onların limiti bitmiş durumda.

İyi forumlar.

⚪ŞahinBey⚪ bunu beğendi.
  6. sayın modaratör ,
    arkadaşın dediği bahsettiğiniz şey değildir. uridyum alma sayfasına "uridyum al " diyerek girdiğimizde açılan 2. sekmede sanki kupon girmisizde hamalıymış gibi hata bildirimi gelmektedir banada geldi biraz evvel merak ettim bu indirim falan mevzusunu bir bakiyim dedim banada geldi bu bildirim .
    Teşekkürler.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bugüne özel 10 saat boyunca tüm satın almalarda %10 indirim mevcuttu. Lakin burada yaşanan bir teknik sorun nedeni üyeler hiç bir şekilde satın alma gerçekleştiremiyorlardı. Durumun merkez ekibe rapor edilmesi ile bu indirim Türkiye sunucuları için inaktif hale getirildi. Yaşanan hata bu sebeptendir.

İyi forumlar.

8. Teşekkürler modaratör
    Tekrar düzgün bir şekilde aktif olduğunda bilgisini paylasirsaniz seviniriz .

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Tekrar ne zaman aktif olacağı konusunda bir bilgi bulunmamakta. Yine oyun ana sayfasından bilgilendirme yapılacaktır, diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

10. mod arkadaşlaradır sözüm insanlar sizlerin yazdıklarınıza önem vermesine rağmen yeteri kadar açıklayıcı ve ayrıntıcı degilsiniz farkında iseniz verdiginiz cevapları sürekli olarak farklı farklı sorularla sizlere tekrar ettiriyolar bu aldıkları cevabın anlaşılır yada yeterli olmadıgını gösterir etkinlik gelicekse ayrıntılı bilgi isteyin merkezden insanlar etkinligin ne oldugunu iyi anlasın kendilerini ona hazırlayabilsin etkinlik var bilgi yok etkinlik geliyor ücretli insanlar hazırlıksız ve malesef sizler bulundugunuz ts den hazır cevaplarla geçiştiriyorsunuz az da olsa yaratıcı olun kendinizden bişiler katın insanları aydınlatın bir zahmet tek bir şahısa degil modların tamamına dır yazdıklarım

11. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

1- Bize verilen bilgiler doğrultusunda size etkinlik var veya yok diyebiliriz bunu şöyle düşünün ben şimdi size xx tarihinde xx gününde xx etkinliği gelecek desem ve o gün xx etkinliği gelmese diyeceksiniz ki yahu mod sen bana geçende xx gününde xx etkinliği var eee nerede ?
    Bizlerde işimizi garantiye almak amaçlı yalancı borçlu çıkmamak için net bir bilgi geldiğinde size aktarıyoruz.

2- Ayrıntılı bilgiyi zaten kendileri gerektiği zaman veriyorlar bizim ekstradan istememiz bir şeyi değiştirmiyor.

3-Team Speak kullanmıyoruz. :)

4- Ben ve arkadaşlarımda hazır cevap verdiğini düşünmüyorum bazen aynı şeyleri yazmaktan sıkıldığımız doğrudur çünkü aşağı konuda aynı cevap varken inatla tekrar aynı konular açılıyor.

5- Yaratıcı olmak için kesin bilgi lazım ben size süper uber mükemmel bir etkinlik var arkadaşlar gelecekmiş desem ve bu tarz bir şey olmasa benim yaratıclığım ne işe yarar. :)

Keyifli Forumlar.

12. siz konuyu yanlış anlamışsınız ben tarihle degil içerikle ücretlerle alakalı yazdım insanları cidden magdur ediyorsunuz bilmeyerekte olsa ve ts yok diyosunuz admin mod cep mesajlaşma ile mi iletişimi saglıyorsunuz yıllarca admin ts sine girdim çıktım şimdi ts yok mu diyorsunuz ve bütün modlar nerdeyse noktası virgülüne kadar hepinizin yazdıkları yazı aynı kusura bakmayın cevaplar malesef hazır 2010 dan beri ve bundan bir yıl öncesindeki neyse aynı devam ediyor yaratıcılık kısmı merkezden bilgi edinme ve açıklama olarak istedim yalan söylemenizi olmayanı var etmeniz istememde beklememde

13. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Teamspeak dediğiniz gibi eskiden kullanılıyordu Discord kullanıyoruz.

Bizlerin yapacak birşeyi yok maalesef içeriğide ücretide bizler belirlemiyoruz,bizler forum yetkilileriyiz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.