Dükkanda ki İndirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dükkanda 2 tane indirim gözüküyor.1 tanesi silahlar bölümündeki lf3 diğeri diroitleri gösteriyor ama ben diroitler kısmında ki indirimi göremedim.

Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Droitler kısmında ki indirim , İris Droitlerinde yapılmaktadır.

Eğer 8 Droite sahipseniz , Flax yada İris Dükkanda görünmeyeceğinden , Bu indirimi de göremiyor olabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Modum keşke şunu daha önce söyleseydiniz.Dün x4 te uri çektikten hemen sonra 3 iris 5 lf3 2 bo2 kalkan aldım.Sabah bir bakıyorum dün aldığım malzemelerde %20 indirim var.Haberim olsaydı 20 bin uri kârım olacaktı.Ona da 2 lf3 ya da kalkan alabilirdim.Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. "Geçti Bor'un pazarı sür gemiyi pvp de kutu toplamaya :D.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Maalesef bu tür özel saatlerin ne zaman yapılacağına dair bilgimiz bulunmamaktadır.

Bu tür etkinlikler sistem tarafından atanmaktadır.

Keyifli Forumlar

5. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

8 iris 1 apisim ve indirim gözükmüyor uçuş düzenlerinde bende...

Lf3 te gözüküyor ama diroit uçuş düzenlerinde gözükmüyor ve büyük ihtimalle sorun var...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ekim 2014
  6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşlar indirim sadece lf3 ve irisleri kapsıyor.Diğerlerinde indirim yok.

7. İstiklal Mod'umuz açıklama yapmış.

Kitlenmesi uygundur.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu istek üzerine kilitlenmiştir başka sorularınız olursa lütfen sorunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.