Dükkandaki Videolar

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve [][][]-[][][] tarafından 9 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Pek anlamam ama Unitiy'e geçilecek deniyordu zaten. şimdi birden niye kaldırıldı ki bunlar?
    zaten dükkana ayda bir giriyoruz, çok da hoş duruyordu aslında.
    Acilmiş demek ki. hayırlı olsun.

2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Videoların neden kaldırıldı hakkında henüz bir bilgimiz bulunmamaktadır. Bilgilendirme olursa paylaşırız.

Konunuzu konuşmacı köşesine taşıyorum böylelikle daha rahat sohbet ve muhabbet ortamı oluşabilir.

İyi Forumlar.

3. Dükkanda ki videolar neydi modum? Herhangi bir bilgim yok uzun süredir yeni aktif oluyorum da.

4. Dükkana girerseniz değişikliği fark edersiniz. İtemlerin 360 derece dönen videoları kalkmış, artık sadece resim var.

5. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

İtemlerin üzerine tıkladığınız zaman satın al penceresinin üzerinde 3D olarak döndüğü videolar vardı onlar kaldırıldı.

Cevabınız için teşekkür ederim.

İyi Forumlar.

6. -333-

-333- User

bununla ilgili duyuru yapıldı belki acil değildir ama acil olmadığı kadar önemlide değil kaldırılmasının mutlaka ama mutlaka geçerli bir nedeni vardır mesela hangar yada dükkanda kasma oluşturuyor olabilir oyunda kullanılan buglardan birinin oluşmasına neden olabilir gibi.

.Loki. bunu beğendi.