Dünya Kupasına Özel Çıkan Tasarımlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar;

Bu konu hakkında sürekli konu açılacağından dolayı tek bir konu altında sorularınıza yardımcı olmak istedim.

D-GO-01

Goal
    Goliath için % 10 tecrübe puanı bonusu veren Goal tasarımı. Futbol senin hayatın mı? O zaman hemen harekete geçip uzaya stadyumu getir!

D-KI-01

Kick
    Goliath için % 10 kalkan bonusu veren Kick tasarımı. Futbol senin hayatın mı? O zaman hemen harekete geçip ne kadar sevdiğini göster

D-RE-01

Referee
    Goliath için Referee tasarımı. Otoriteni gösterir ve % 5 hasar bonusu verir.

Not : Bu tasarımlar her biri için 100 bin uridium karşılığında alınabilir.Ayrıca 12.06.2014 - 11.07.2014 tarihinde büyük ihtimalle satıştan kalkacak.Satıştan kaldıktan sonrada bu tasarımları kullanabiliriz.

Son düzenlenen: 12 Haziran 2014
    erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  2. Gemilerin GIF'larını yapıyorlar, bunların gıflarını aradım ama bulamadım. Sizin elinizde var mı acaba ?

3. Gif den kastınız galiba hareketli görüntü mü?

4. Mesela şöyle ama onun yerine Goal yada diğerleri olacak :

polatalemdar311 bunu beğendi.
  5. Öyle hareketli resim yapmayı bilmiyorum ama en kısa zamanda öğreneceğim :)

6. Bilmenize gerek yok bulamadım, siz belki biliyorsunuzdur diye sordum :)

edit : az önce yaptım yolluyorum 165 fotoğrafı düzenlersem yukarıdaki gibi yaparım :

Son düzenlenen: 12 Haziran 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.